Hírmorzsák 2017-03-11 (20:30)

LaMarcus Aldridge szívritmuszavar miatt határozatlan ideig nem játszik. LeBron szeretné megnézni, mire képes ennyi kihagyás után Larry Sanders. Draymond Green szerint rá más szabályok vonatkoznak, mint a liga többi részére. Korver akár egy hetet is kihagyhat egy gyulladás. Embiid bal térdét valószínűleg megműtik. Ma este Tony Parker (hát) és Dejounte Murray (ágyék) sem lesznek a Spursnél. Anthony Davis keze nem tört el, a Hornets ellen is pályára lép. A Lakers egy második 10 napos szerződést adott David Nwabának.

A sérülésekkel kell kezdenünk - a San Antonio Spursnél LaMarcus Aldridge határozatlan ideig nem játszhat, mivel egy kisebb szívritmuszavara van. Minden fél egyetértett abban, hogy az a legjobb, ha Aldridge nem játszik - további vizsgálatokat végeznek rajta, a Spurs pedig ad majd ki közleményt, amint többet tudni arról, mi a helyzet az erőcsatárral. 2007 márciusában egyébként már a Portland TrailBlazersnél előjött egy szívproblémája - akkor Wolff-Parkinson-White szindrómát állapítottak meg nála, de azóta ilyen jellegű gondja nem volt.

Maradjunk még a sérüléseknél, hiányzóknál. A Spursnél ma éjszaka Aldridge és Kawhi Leonard mellett nem lesz Tony Parker és Dejounte Murray sem - előbbinek a hátával, utóbbinak az ágyékával van gondja. A Cleveland Cavaliersnél Kyle Korver jobb lábfejét megvizsgálták - begyulladt az egyik ínszalagja, emiatt pedig nagyjából egy hetet kihagyhat a triplaspecialista swingman. A Philadelphia Sixers centerének, Joel Embiidnek valószínűleg megműtik a bal térdét - mint ismert, elszakadt a meniscusa, ezért fejezte be idő előtt a szezont. A New Orleans Pelicansnél viszont most nincs akkora gond, mint amitől tartottak, Anthony Davis bal csuklója nem tört el, sőt - ma éjszaka pályára léphet a magasember a Charlotte Hornets ellen.

A Golden State Warriors erőcsatára, Draymond Green ma hajnalban megkapta szezonbeli 13. technikaiját is, amit megint nem nagyon értett - Karl-Anthony Towns ellen szabálytalankodott. A találkozó után Green azt nyilatkozta, hogy nem érti, hogyan kaphatott technikait azért, mert meg akarta akadályozni, hogy egy fault után még "continuationt" ítélve megadjanak egy kosarat. Azt is hozzátette, hogy szerinte ellene más szabályok alapján ítélkeznek a játékvezetők, mint mások ellen.

Ma reggel volt arról szó, hogy a Cleveland Cavaliers komoly tárgyalásokat folytat Larry Sandersszel. Természetesen azonnal megkérdezték a dologról LeBron Jamest is, aki Dave McMenaminnek (ESPN) elmondta, hogy úgy néz ki, Sanders szeretne még egy lehetőséget, és ezt remélhetőleg ők fogják neki megadni. James szerint mindenki megérdemel egy második esélyt, és nagyon úgy tűnik, hogy a center vissza akar térni a játékhoz, amit annyira imád. Nem lehet persze tudni, hogy milyen teljesítményt hoz majd ilyen hosszú kihagyás után, de LeBron szívesen megnézné, hogy mire képes még Sanders.

A Los Angeles Lakers egy második 10 napos szerződést ad David Nwabának - az első 10 napos szerződés alatt 5 meccsen 11.2 percet, 2.6 pontot és 1.6 pattanót átlagolt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus