Hírmorzsák 2017-04-06 (21:15)

Durant zöld utat kapott a teljes értékű edzésre - ha nem lesz visszaesés állapotában, szombaton játszik. Brad Stevens szerint szerencséjük volt, hogy nem lett nagyobb a ma hajnali zakójuk, Isaiah Thomas szerint egyszerűen jobban akart a Cavs náluk. Fizdale kiemelte a lényeget ma hajnalról: Westbrook nem szerzett ellenük tripla-duplát. Sefolosha 4 millió dollárt kap a két évvel ezelőtt lábtöréséért. 

A Golden State Warriors bejelentette, hogy Kevin Durant megkapta a zöld utat az orvosoktól a teljes értékű edzésmunkára, úgyhogy ha semmilyen visszaesés nem lesz állapotában a holnapi edzést követően, akkor szombat éjszaka tényleg visszatér a kiscsatár. Durant Chris Haynesnek (ESPN) elmondta, hogy megöli ez, hogy nem tud játszani - ő kosaras, úgyhogy a legjobban üldögélni utál a játék helyett.

A Cleveland Cavaliers ma hajnalban erődemonstrációt tartott a Boston Celtics ellen, a találkozó után pedig Brad Stevens, a Celtics vezetőedzője elmondta, hogy szerencséjük van, hogy nem lett nagyobb a különbség - 114-91 lett a vége. Isaiah Thomas annyit tett ehhez hozzá, hogy a Cavs egy másik szinten játszott, mint ők - egyszerűen keményebben odatették magukat, ami borzasztóan nagy csalódás volt számára, mert egyszerűen berezeltek, csődöt mondtak, nem kell ezt szépíteni.

A Memphis Grizzies kikapott az Oklahoma City Thundertől 103-100-ra, Russell Westbrook pedig hozott egy 45 pontos, 10 gólpasszos, 9 pattanós meccset. A Memphis vezetőedzője, David Fizdale megtalálta a pozitívumot: poénosan odavetette a mérkőzést követő nyilatkozatában, hogy nem engedték Westbrooknak, hogy tripla-duplája legyen.

A végére pedig Thabo Sefolosha maradt - ma délelőtt volt már róla szó, hogy megegyezésre jutott a New York-i rendőrséggel a két évvel ezelőtti lábtörése miatt, és bár titkosítottak a megállapodás részletei, de Chris Vivlamore (Atlanta Journal Constitution) forrásai szerint 4 millió dolláros fájdalomdíjat kap a svájci swingman.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus