Hírmorzsák 2017-04-07 (21:30)

Jennings szerint a Melo körüli cserepletykák rossz hatással voltak a Knicks szezonjára - borzasztóan nagy volt a nyomás Anthonyn a körülmények miatt. Shaq szerint a 2001-es Lakers minden idők legjobb (bajnok)csapata. McGee szerint addig nem védhette meg magát O'Neallal szemben, amíg gyenge csapatban játszott. Rondo valószínűleg nem játszik holnap, Wade-re viszont jó esély van. Wade szerint Butler karrierje legjobb szakaszában van jelenleg - Top5 játékosként játszik társa, mióta ő lesérült. Reggie Jackson nem játszik már ebben az idényben. A Nets a nyáron rámegy Otto Porterre és KCP-re is. Doc Rivers szerint a játékosok sosem tankolnak. Charles Oakley pedig visszaszólt Rodmannek.

A Washington Wizards irányítója, Brandon Jennings Ian Begley-nek (ESPN) elmondta, hogy szerinte nagyon károsak voltak a New York Knicksre a Carmelo Anthony körüli pletykák - mint ismert, Jennings még a Knicksnél kezdte a szezont, Melót pedig februárban nagyon el akarta cserélni Phil Jackson elnök. Jennings azt mondta, hogy onnantól kezdve már nem is a kosárlabdáé volt a főszerep, hanem arról szólt minden, hogy mi lesz Melóval - 8 éves NBA-pályafutása legfurcsább élményének nevezte ezt a dolgot. A játékmester szerint jó volt Anthonyal együtt játszani, de óriási nyomás volt rajta emiatt a Jackson-féle dolog miatt - elég komoly érzelmi hullámvasút volt ez a szezon a sztár számára. Egy játékosnak nagyon fárasztó minden nap arra kelni, hogy ide vagy oda akarják cserélni, és volt egy nagyjából kéthetes periódus, mikor más sem volt a sajtóban, csak az, hogy Antony távozik.

A TNT mókamestere, Shaquille O'Neal a ma hajnali adásban elmondta, hogy 15-1-et mentek a 2001-es Los Angeles Lakersszel a rájátszásban, és az volt a liga történetének legjobb csapata - másodjára már azt mondta, hogy bajnokcsapata, de a lényegen nem változtat.

Ha már Shaq, akkor itt térjünk ki JaVale McGee-re, aki Yaron Weitzmannak (SLAM) elmondta, hogy amíg gyenge csapatban játszott, addig nem tudta magát megvédeni O'Neal állandó froclizása ellen, amit a Shaqtin' A Foolban csinált a legendás center ellene - mint ismert, elég komoly balhéba keveredtek idén, ami után jöttek az édesanyák, Shaq pedig megígérte, hogy nem foglalkozik többet McGee-vel. A Washingtonnál volt, amikor 19 mérkőzést nyertek, és ilyenkor egyszerűen semmit nem mondhat az ember, mert ha kinyitja valaki a száját, akkor azt mondja a média, hogy nem a csapatra koncentrál, csak magával törődik. Ezért próbált meg csendben maradni addig, amíg negatív mérlegű együttesekben játszott - néha muszáj lenyelni, amit gondol az ember.

A Chicago Bullsnál Dwyane Wade holnap esti játéka holnap dől el, ha látta a csapat, hogyan reagál a dobóhátvéd szervezete a második teljes értékű edzésre - optimisták a ma látottak alapján. Rajon Rondo egyelőre nem dobál még csuklósérülésével, róla annyit mondott Fred Hoiberg vezetőedző, hogy valószínűleg nem játszik a Brooklyn Nets ellen. Wade Jimmy Butlert dicsérte KC Johnsonnak (Chicago Tribune). A Miami Heat ikonja szerint Butler az ő kiesése óta Top5 teljesítményt hoz az egész ligára nézve gyakorlatilag a játék minden szegmensében odateszi magát. Wade hozzátette, hogy egész évben hasonlóan játszik Butler, de karrierje talán legjobb szakasza ez a mostani. Azt is elmondta a sztár, hogy valószínűleg 15-20 perc lesz az ideális számára az első meccsén.

A Detroit Pistons elnöke és vezetőedzője, Stan Van Gundy bejelentette, hogy Reggie Jackson nem játszik a szezon hátralévő részében - hagyják, hadd pihenje ki magát, hadd tisztuljon ki fejben is, és nem szeretnék, ha rossz szájízzel fejezné be a szezont. SVG nemrég nyilatkozta le, hogy bár Jackson játékképes állapotban volt, egy pillanatra sem tudta visszanyerni teljesen egészséges formáját. Van Gundy azt is hozzátette most, hogy nemcsak Jacksonnak jobb, ha tisztább fejjel megy neki a nyárnak, hanem nekik is.

Semmi meglepetés nincs benne, de Brian Lewis (New York Post) jelentette, hogy a Brooklyn Nets rá fog menni a nyáron két korlátozott szabadügynökre, Otto Porterre és Kentavious Caldwell-Pope-ra is. Tavaly ugyanezt megcsinálták Allen Crabbe és Tyler Johnson esetében, de akkor mindkét érintettet megtartotta csapata - a papírforma szerint Porter és KCP esetében is ez várható a Washington és a Detroit részéről.

A Los Angeles Clippers elnökét és vezetőedzőjét, Doc Riverst kérdezték a tankolásról, de a tréner Eddie Sefkónak (Dallas Morning News) elmondta, hogy szerinte nem igazán értik az emberek, hogy amelyik játékos pályára lép, az mindig mindent megtesz a győzelemért - ők szerződésekért, a saját pályafutásukért játszanak.

A végére pedig Charles Oakley maradt, aki twitteren szólt be Dennis Rodmannek a két nappal ezelőtti, LeBron Jamest becsmérlő nyilatkozata miatt - szerinte Rodman nem is volt kemény játékos, LeBron pedig okos.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus