Hírmorzsák 2017-04-28 (12:30)

Popovich szerint jelenleg Kawhi Leonard a liga legjobb játékosa. A Raptors játékosai szerint Lowry és DeRozan higgadtsága, vezérként mutatott viselkedése miatt nyertek. Rondo nem játszik a Boston elleni hatodik meccsen sem. Jamal Murray-t megműtötték. Blake Griffin mellett kitart a Clippers, hosszabbítani akarnak vele a nyáron. McCollum leginkább Paul George-ot látná szívesen a Blazersben. McMillan úgy számol, hogy George marad a Pacersnél a következő idényre is, Stephenson lehet a kezdő kettesük jövőre, Teague-ből többet is ki tudnak hozni, Turnernek pedig erősödnie kell a nyáron.

A San Antonio Spurs ma hajnalban legyőzte a Memphis Grizzliest, így 4-2-vel továbbjutott. A mérkőzés után Gregg Popovich azt nyilatkozta, hogy szerinte jelenleg Kawhi Leonard a liga legjobb játékosa - a legjobb two-way (elöl-hátul jó) kosarasnak és lenyűgözőnek tartja.

A Toronto Raptors is továbbjutott, miután elszórakoztak egy 25 pontos előnyt Milwaukee Bucks elleni hatodik összecsapás negyedik negyedében, de újra átvették a vezetést, végül pedig nyertek. A meccs után több játékos, köztük Patrick Patterson is elmondta, hogy Kyle Lowry és DeMar DeRozan higgadtsága, vezérként mutatott viselkedése miatt tudtak győzni - végig nyugodtak maradtak, ez pedig rengeteget segített a többieknek, hogy ne pánikoljanak az elpuskázott hatalmas előny miatt.

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) forrásai szerint a Los Angeles Clippers továbbra is kitart Blake Griffin mellett, a nyáron szeretnének hosszútávra szerződni a magasemberrel. Wojnarowski szerint Griffin volt a leghűségesebb a Clippershez, soha nem lamentált azon, hogy esetleg elhagyja a klubot vagy a várost, folyamatosan fejlesztette játékát, és sokszor alaptalanul okolták vagy vádolták különböző dolgok miatt.

Az Indiana Pacers vezetőedzője, Nate McMillan tegnap a sajtónak azt mondta, hogy úgy számol, hogy Paul George a következő idényben is a csapat tagja lesz. A tréner további játékosokat is érintett: szerinte Jeff Teague-ből többet is ki tudnak hozni, Lance Stephenson esetében nem zárta ki, hogy jövőre ő lesz a kezdő kettes, de függ attól, hogyan alakul majd az állomány többi része, Myles Turnernek erősödnie kell a nyár folyamán, ez lesz az első számú feladata, Glenn Robinson III-öt pedig kedveli a vezetőedző.

Ha már George, akkor itt lehet megemlíteni, hogy a Portland TrailBlazers dobóhátvédjének, CJ McCollumnak a minap késett a gépe, ezért kérdezz-feleleket tartott a követőivel twitteren. Feltették neki a kérdést, hogy kit látna szívesen az oregoniaknál, kire szeretné, ha rámenne a csapat akár a szabadügynököknél, akár a drafton, amire Paul George-ot mondta McCollum - igaz, érte cserélni kell, és McCollumon és Damian Lillardön kívül nem sok cserealapjuk van egy PG13 szintű játékos megszerzésére.

A Chicago Bullsnál Rajon Rondo egészen biztosan nem lép pályára a Boston Celtics elleni hatodik összecsapáson sem. Ha már sérülések, akkor itt lehet megemlíteni, hogy Jamal Murray-t megműtötték - a törzsizmaival volt gond, emiatt kellett kés alá feküdnie, és mint ismert, a teljes idényt sérülten játszotta végig. A csapat hivatalos közleménye szerint nyáron elkezdheti az edzéseket a hátvéd, úgyhogy teljes értékű lesz az idény kezdetére.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus