Hírmorzsák 2017-05-05 (14:45)

Damian Lillard kész bajnoki cím nélkül befejezni pályafutását, ha nem tud végső győztes lenni Portlandben. A Bulls nem árulja Jimmy Butlert. Lowry bokáját még mindig kezelik. Steve Kerr nem utazik el Salt Lake Citybe, a 3-4. meccseket biztosan kihagyja. Budenholzer lemond az Atlanta elnöki posztjáról, Wilcox marad a klubnál. Lonzo Ball első signature cipője 500 dollár, a Lakers továbbra is nagyon szeretné ledraftolni.

Egy jó hírrel kezdünk a Portland TrailBlazers drukkereinek: Damian Lillard twitteren azt írta az egyik követőjének mondókájára, miszerint el kellene hagynia Portlandet, hogy hajlandó elfogadni, hogy nem nyer bajnoki címet, ha nem tudja ezt elérni a Blazersnél. Lillard egy másik beírásra azt válaszolta, hogy a csapatok sokszor cserélnek el játékosokat, ők sem hűségesek a kosarasokhoz, szóval senkit nem lehet hibáztatni, ha úgy dönt, hogy vált, de ő ezt az utat választotta.

A Chicago Bulls GM-je, John Paxson tegnap több rádióadásban is nyíltan kijelentette, hogy nem árulják Jimmy Butlert, csak még nem döntöttek, hogyan tovább a franchise szempontjából - ez egyébként nem mond ellent annak, hogy meghallgatják a Butlerre érkező ajánlatokat. Paxson szerint olyan irányítót akarnak Butler mellé, aki a betörésekből él - ez egyébként Rajon Rondóra igaz, és a szezon végén kifejezetten hatékony párost alkottak.

A Toronto Raptorsnál Kyle Lowry bokáját még mindig kezelik, játéka továbbra is kérdéses a Cleveland Cavaliers elleni harmadik összecsapásra.

Az Atlanta Hawks esetében nemrég az a hír jelent meg az ESPN forrásaitól, hogy menesztik Wes Wilcox GM-et, de ez nem igaz. Mike Budenholzer vezetőedző leadja az elnöki posztot, Wilcox marad a klubnál magas beosztásban, és együtt keresnek egy új elnököt a gárda élére.

Connor Letourneau (San Francisco Chronicles) jelentette, hogy a Golden State Warriors vezetőedzője, Steve Kerr el sem utazik csapatával Salt Lake Citybe, így a Utah Jazz elleni 3. és 4. meccset is biztosan kihagyja - továbbra is Mike Brown irányítja majd az oaklandieket.

A végére pedig Lonzo Ball maradt, aki tegnap bemutatta új cipőjét, a ZO2-t - ezen a linken láthattok róla képeket. A dologban az a pláne, hogy a Big Baller Brand, a Ball család külön márkájának első signature cipője 495 dollárért adja az új cipőt, amire természetesen sokan kiakadtak, de LaVar Ball újra a hírek középpontjába kerülhetett legalább. Chad Ford (ESPN) értesülései szerint a Los Angeles Lakers az egész Lonzo körüli csinnadrattától függetlenül nagyon szeretné kiválasztani az irányítót a drafton - ehhez jó eséllyel Top2-be kell kerülniük a lotteryn.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus