Hírmorzsák 2017-05-06 (21:30)

LeBron szerint mentálisan sokkal felkészültebb most, mint fiatal korában - érzése szerint nincs már mit bizonyítania az NBA-ben. Lowry valószínűleg nem játszik holnap este - szerinte LeBront nem tudja megközelíteni senki továbbra sem. Drummond orrát megműtötték. Kelly Oubre Jr.-t egy meccsre eltiltotta a liga - szerinte többször is a fejére kapott ütést ugyanattól az embertől. A Blazers játékosai a PO-bónuszaikat a csapat körül dolgozóknak adták.

A Cleveland Cavaliers ikonja, LeBron James pályafutása egyik, ha nem a legjobb rájátszását futja eddig, Bruce Arthurnek (Toronto Sun) pedig elmondta, hogy mentálisan más állapotban van most. 22 évesen nem igazán volt felkészülve erre fejben - álmodozott a sikerről, akarta, de nem tudta igazából, mi vár rá. A 2007-es fináléban például nem volt elég tapasztalata arról, hogy mekkora elkötelezettség és áldozat kell ehhez, és nem is csak saját magáért, hanem a csapat érdekében. Sok mindent átélt, és ezek nélkül most nem lenne az, aki. Megkérdezték tőle, hogy most játszik-e legjobban pályafutása során, amire azt mondta, hogy nem tudja - érzése szerint jó ideje a legjobbját hozza, nagyjából 16 éves kora óta.

James a Raptors elleni harmadik diadal után azt is elmondta a riportereknek, hogy nincs mit bizonyítania már. Nyert bajnoki címeket, hazatért, ott is végső győztes lett, úgyhogy szerinte semmit nem kell már bizonyítania.

Ha már LeBron, akkor térjünk át a Cavs mostani ellenfelére, a Toronto Raptorsra, ahol jelen állás szerint Kyle Lowry valószínűleg nem játszik majd a bajnok elleni sorozat negyedik találkozóján sem. Maga Lowry azt mondta, hogy egyelőre nem úgy néz ki, hogy tud játszani, a bokája nagyon rossz állapotban van, de folyamatosan kapja a kezeléseket, így nem adja fel a reményt, hogy esetleg bevethető állapotba kerül holnap estig.

Lowry az előbb megemlített LeBronról annyit mondott a ma hajnali találkozót követően, hogy itt van LeBron James, és gyakorlatilag senki meg sem tudja közelíteni, ennyi a lényeg. A kanadaiak irányítója elmondta, hogy nem tudja, mikor lesz vége James prime korszakának, de úgy érzi, hogy nem mostanában, még elég sokáig tudja majd ezt hozni a Cavs kiscsatára. Lowry azt is hozzátette, hogy ez a kosárlabda, meg kell találni a módját, hogy le tudják győzni a legjobbat.

A Detroit Pistons centerét, Andre Drummondot megműtötték - orrsövény-ferdülése volt, ezt hozták most helyre.

A Washington Wizards kiscsatárát, Kelly Oubre Jr.-t egy meccsre eltiltotta a liga, miután kiállították a Boston Celtics elleni harmadik találkozón - mint azt láthattátok is tegnap reggel, Oubre "kiütötte" Kelly Olynyket a kanadai egyik elzárása után. Természetesen a holnap esti negyedik összecsapáson tölti le büntetését a másodéves kiscsatár. Oubre Chris Forsbergnek (ESPN) elmondta, hogy többször is ütést kapott a fejére ugyanattól az embertől. Az utolsó alkalommal a földre esett, fájt a feje és az állkapcsa, ezért ment neki Olynyknek.

A Portland TrailBlazers számára véget ért a szezon, de a velük dolgozókat azért jó szájízzel küldték el nyaralni. Minden csapat, amely bejut a PO első körébe, kap nagyjából 223.000 dollárt, ami játékosoként körülbelül 16.000 dollár - a csapatkapitány, Damian Lillard azonban gyorsan tudatta mindenkivel, hogy a kisegítő személyzetnek adják ezt a bónuszt, a masszázsterapeutáiknak, az edzőközpontokban dolgozó edzőiknek, szóval azoknak, akikkel napi kapcsolatban vannak. Lillard elmondta, hogy rengeteget tesznek a csapat környékén dolgozók, hogy könnyebb legyen az életük, még akkor is, ha ezzel a sajátjuk nehezebb lesz, mindezt úgy, hogy náluk sokkal kevesebbet keresnek.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus