Hírmorzsák 2017-05-08 (21:45)

Nené befejezte a szezont - Ryan Anderson lesz a cserecenter, Gordon kezd a Houstonnál. Beverley játszik a Spurs elleni ötödik meccsen. Gay (14.2 millió) és Lowry (12 millió) is kilépnek szerződésük utolsó évéből - előbbi június közepére felépül, utóbbi gyűrűt akar leginkább szerezni. Kiegészítés a reggeli DeRozan-nyilatkozathoz. A Heatet nem érdekli Melo. Wayne Ellington sorsáról csak az utolsó pillanatban dönt a Miami. Troy Weaver is felmerült a Hawks elnöki pozíciójával kapcsolatban.

A Houston Rockets centere, Nené befejezte az idényt, miután elszakadt a bal combizma. Mike D'Antoni vezetőedző elmondása szerint Ryan Anderson lesz a cserecenter Clint Capela mögött a későbbiekben, Eric Gordon pedig bekerül a kezdőbe - ez volt már a helyzet a San Antonio Spurs elleni negyedik meccs második félidejében is.

Szintén a Rocketshez kapcsolódik, hogy Patrick Beverley játszani fog a San Antonio elleni ötödik összecsapáson - mint ismert, a nagyapja a negyedik mérkőzés előtt hunyt el.

Két játékos is megerősítette, hogy kilép szerződése utolsó évéből, így a nyáron szabadügynök lesz. Az egyikük a Sacramento Kings kiscsatára, Rudy Gay, aki 14.2 millió dolláros játékosopciójáról mond le, és a hírek szerint június közepén újra játékképes lesz - mint ismert, Achilles-szakadást szenvedett a szezon közben. A másik a Toronto Raptors irányítója, Kyle Lowry, aki 12 millió dollárról mond le - saját elmondása szerint nem új dolog neki a szabadügynökség, harmadik alkalommal van ilyen helyzetben, de stresszes időszak ez így is, és leginkább azt fogja nézni, hol van esélye gyűrűt nyerni.

A Torontóhoz tartozik, hogy a délelőtti morzsában említettük, hogy DeMar DeRozan szerint ha náluk lett volna LeBron James, ők nyernek. Ehhez tartozik egy kis kiegészítés, mert azt mondta szarkasztikusan, hogy ha náluk is ott lett volna James, akkor nyernek - ő volt a különbség a két gárda között. Persze azt is elmondta, hogy lamentálhatnának ezen napokig, de a lényeg az, hogy nem így volt, kisöpörték őket, és egy hosszú nyár elé néznek.

A Miami Heattel kapcsolatban két hír látott napvilágot Barry Jackson (Miami Herald) által. Egyrészt az, hogy valószínűleg nem nagyon akarnak majd Carmelo Anthonyért cserélni. Másrészt az, hogy Wayne Ellington jövő évi, 6.3 millió dolláros szerződéséről nem fognak dönteni, csak közvetlenül a július 7-i határidő előtt - előbb megnézik, mit sikerül alkotniuk a szabadügynökpiac első hat napján.

Az Atlanta Hawksnál új név merült fel, mint új elnök: Troy Weaver, az Oklahoma City Thunder segéd GM-je.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus