Hírmorzsák 2017-05-13 (10:00)

Phil Jackson szerint szeretnék, ha Melo sikeres lenne... valahol. D'Antoni át fogja gondolni Harden pihentetését a következő szezonra. Morey szerint vicc, hogy sokan elkezdték támadni Hardent az utolsó meccse miatt. Nené maradni akar a Houstonnál. Motiejunas beperli a Rocketset? A Mavs nem cseréli első körös pickjét. A Boston tiszta feketében jelent meg a ma hajnali meccs előtt, Wallnak nem igazán tetszett ez. A Warriors 10.5 pontos favorit a Spurs elleni első meccsre. Pachulia ajándéka Klay Thompsonnak.

A New York Knicks elnöke, Phil Jackson Nick Friedellnek és Ian Begley-nek (ESPN) elmondta, hogy szeretnék, ha Carmelo Anthony sikeres lenne valahol, de náluk erre egyre kisebb az esély - szeretnének jövőre PO-csapatot, de nehéz elképzelni, hogy potenciális bajnokesélyesek lesznek. Megkérdezték tőle, hogy szeretné-e, ha Melo jövőre is a Knicksben játszana, amire annyit mondott, hogy játékosának no-trade lehetőség van a szerződésében, ő pedig (mármint Jackson) szerinte elég világosan kinyilvánította, hogy mit szeretne, még ha ezzel sokan nem is értenek egyet. Azt is elmondta a szakvezető, hogy nem beszélt Anthonyval a szezon vége óta - írt neki pár üzenetet, Steve Mills GM beszélt is a kiscsatárral, de ő személyesen nem.

A Houston Rockets vezetőedzője, Mike D'Antoni Tim MacMahonnak (ESPN) elárulta, hogy a következő idényre át fogja gondolni James Harden pihentetését - a Rockets irányítója a harmadik legtöbb percet játszotta az alapszakaszban. D'Antoni szerint minden nagyszerű játékos úgy érzi, hogy bármire képes, de lehet, hogy jobb, ha kihagy néha egy-egy találkozót majd Harden, főleg ha kisebb sérülései vannak. A tréner sajnálja a játékosát, mert csodálatos, történelmi éve volt, és mégis sokan az utolsó meccsről beszélnek vele kapcsolatban. Azt is hozzátette azonban, hogy Harden jobb lesz jövőre, segíthet neki, a támadójátékuk is jobb lehet, többet lehet labda nélkül, így kicsit pihentebb lehet - Patrick Beverley is el tudja irányítani a csapatot, és más dolgokat is kipróbálhatnak.

A Rocketshez még három hír tartozik. Egyrészt Daryl Morey GM elmondta, hogy Hardennek nem volt jó meccse a San Antonio Spurs elleni hatodik találkozó, de szerinte egy vicc, hogy sokan nekiestek ezt követően. Másrészt Nené nagyon szeretne a csapatnál maradni, mert jól érezte magát nagyon a texasiaknál, akik így visszahozták a fiatalabb énjét. Harmadrészt Sean Deveney (Sporting News) információi szerint Donatas Motiejunas fontolgatja, hogy beperli a Rocketset és a ligát azért, ahogyan a csapat kezelte az RFA helyzetet tavaly ősszel - Deveney úgy tudja, hogy valószínűleg peren kívüli megegyezés lesz, ami valamikor a jövő héten meg is történik.

Eddie Sefko (Dallas Morning News) információi szerint a Dallas Mavericks valószínűleg megtartja első körös pickjét ahelyett, hogy egy tapasztalt játékosra cserélnék, ezúttal tehát draftolni fognak a lotteryben Mark Cubanék.

A ma hajnali Washington Wizards - Boston Celtics hatodik meccshez tartozik, hogy a vendégek tiszta feketében jelentek meg az összecsapás előtt, ezzel azonban csak az ellenkezőjét érték el. A Wizards sztárja, John Wall a meccs után elmondta, hogy végig ott motoszkált ez a fejében, de még nem estek ki, és az ő városába senki ne menjen tiszta feketében, mintha temetni jönnének. Markieff Morris annyit tett ehhez hozzá, hogy a Boston nagyon szeretne olyan lenni, mint ők.

Térjünk át a Golden State Warriors és a San Antonio Spurs nyugati döntőre, ahol nem sok esélyt adnak a texasiaknak - a Westgate Superbooknál 10.5 pontos favorit az első meccsen az oaklandi alakulat.

A végére pedig a Warriors centere, Zaza Pachulia maradt, aki annyira megörült annak, hogy a Utah Jazz elleni harmadik meccsen több pontot dobott Klay Thompsonnál, hogy az instagram mellett be is kereteztette ezt az eseményt csapattársa számára azzal a főcímmel, hogy "Befagyott a pokol":

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus