Hírmorzsák 2017-06-05 (21:30)

Pierce szerint elképzelhető, hogy Durant a világ legjobb játékosa jelenleg. Tony Parker reményei szerint kap új szerződést a Spurstől, 20 évig akar San Antonióban játszani. Embiid és Ben Simmons kihagyják a nyári ligát. A Sixers 6-7 embert is nézeget az 1/3-mal, de elképzelhető az is, hogy cserélik a picket. A döntő második meccsét többen nézték, mint tavaly. Marihuána szaga volt a Cavs öltözőjének a ma hajnali találkozó után. Durant és James közös rapszámot készítettek 2011-ben. Jan Vesely-t nézegeti a Nets, a Mavs és a Sixers. Ian Clark az MLE fölött kereshet idén nyártól.

A döntő második mérkőzése 12.7-es nézettségi mutatót ért el, ami magasabb, mint a tavalyi finálé második mérkőzésének 11.9-es mutatója. Az első két találkozó átlagban 12.6-os statisztikával zárt, ami valamivel jobb, mint az egy évvel ezelőtti (12.5).

Ehhez a második meccshez tartozik, hogy Mike Wise (The Undefeated, ESPN) jelentette, hogy marihuána szaga volt a Cleveland Cavaliers öltözőjének a találkozó után - azt nem tudni, ki miatt, de az biztos, hogy összetéveszthetetlen "illatok" terjengtek. Az igazi bulvár azonban nem áll meg itt: Chris Haynes (ESPN) forrásai szerint LeBron James és Kevin Durant 2011-ben, a lockout idején felvettek egy közös rapszámot.

A Los Angeles Clippers kiesésével visszavonuló Paul Pierce a mérkőzést követő stúdióbeszélgetés során azt mondta, hogy lehet, hogy Durant a világ legjobb játékosa jelenleg. Pierce szerint itt vannak a végjátékban, LeBron nagyon jó számokat hoz, de feltette a kérdést, hogy mi az, amit KD nem tud megcsinálni?

A Golden State Warriorsnél minden a sztárokról szól, de Ian Clarknak is bejöhet az élet. Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) úgy tudja egy meg nem nevezett vezetőtől, hogy a mindkét hátvédposzton bevethető játékos MLE fölötti fizetést is kaphat a nyár folyamán, mert láthatóan nagyon jól illeszkedik a Golden State rotációba többfajta szerepkörben is.

Keith Pompey (Philadelphia Inquirer) információi szerint a Philadelphia Sixersnél Joel Embiid és Ben Simmons sem játszanak a nyári ligában. A Philly GM-je, Bryan Colangelo azt nyilatkozta Derek Bodnernek (The Ringer), hogy 6-7 embert nézegetnek az 1/3-as pickkel - próbálnak Markelle Fultz-cal is lebeszélni egy privát edzést és egy interjút. Colangelo azt is elmondta, hogy nem zárja ki annak a lehetőségét sem, hogy elcserélik a draftjogot, ha olyan játékost kapnak cserébe, aki nagyobb hasznukra lehet.

A San Antonio Spurs francia irányítója, Tony Parker Jeff Garciának (Spurs Zone) azt mondta, hogy reményei szerint a Spurs még egy szerződést ad majd neki - jelenlegi kontraktusa utolsó évébe lép Parker. Mindig is azt mondta, hogy még 3 évet akar játszani, mert szeretne 20 évet lehúzni a franchise-nál. Parker azt is elmondta, hogy szeretne jól játszani - nem akarja, hogy az emberek azt higgyék, hogy letudta az utolsó meccsét. Mentálisan erősnek kell lenni, hogy visszatérjen valaki egy ilyen sérülés után, de ő úgy áll hozzá, hogy vissza fog térni.

Michael Scotto (Basketball Insiders) értesülései szerint a 2011-es draft 1/6-osát, az utóbbi években a Fenerbahcénál produktív szezonokat teljesítő Jan Vesely-t a Brooklyn Nets, a Dallas Mavericks és a Sixers is nézegeti - lehet, hogy megpróbálják újra átvinni az NBA-be.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus