Hírmorzsák 2017-06-06 (20:30)

Magic Johnson szerint a Showtime Lakers kisöpörné a jelenlegi Warriorst. JR Smith marad a kezdőben a döntő harmadik meccsére is. LeBron szerint eszük ágában sincs lassítani a játékot, Lue szerint védekezésben kellene több, hogy gyorsan tudjanak játszani. Steve Kerr szerint nem ő, hanem Mark Jackson csinált jó védekező csapatot a Warriorsból. David Griffin komoly fizetésemelést akar a Cavstől. Nem biztos, hogy a Celtics Markelle Fultzot draftolja, négy másik játékost is nézegetnek. A Lakers Josh Jacksonban és De'Aaron Foxban is gondolkodik. A Phoenix úgy érzi, Lonzo Ball jó párosítás lenne Devin Booker mellé. LeBron-Durant pankráció (videó).

A Los Angeles Lakers elnöke, Magic Johnson tegnap éjszaka egy American Express eseményen azt mondta hogy szerinte a Showtime Lakers kisöpörné a jelenlegi Golden State Warriorst.

Ha Golden State, akkor jöjjön a döntő, ma is voltak természetesen nyilatkozatok.  A Warriors vezetőedzőjét, Steve Kerrt kérdezték, hogy hogyan csinált ilyen védekező csapatot az oaklandiekből, mire mondta, hogy nem ő csinált, hanem Mark Jackson. A Cleveland Cavaliers vezetőedzője, Tyronn Lue kijelentette, hogy a harmadik találkozón is JR Smith kezd majd, nem kerül be a helyére Iman Shumpert. Az ohióiak sztárja, LeBron James elmondta, hogy eszük ágában sincs lassítani a játékot a Warriors ellen - a saját tempójukban, a saját játékukat akarják játszani. Lue elmondta, hogy a gyors játék a sajátjuk, ezt kell erőltetniük, de ehhez meg kellene állítaniuk az ellenfelet.

Az is a Cavshez, de nem a fináléhoz tartozik, hogy Joe Vardon (Cleveland.com) értesülései szerint David Griffin GM komoly fizetésemelést akar - mint ismert, a szerződése nyáron lejár. Vardon úgy tudja, hogy Griffin jelenlegi bére évi 2 millió dollár alatt van, amivel jelentősen alulfizetett ahhoz képest, hogy zsinórban ez a harmadik döntője, és a kiegészítők összeszedésével ebben neki is komoly szerepe volt.

A drafthoz több hír is kapcsolódik Chad Fordtól (ESPN). Egyrészt Markelle Fultz hiába találkozik csak a Boston Celticsszel, egyáltalán nem biztos, hogy ő lesz az 1/1 - Lonzo Ball, Josh Jackson, Jayson Tatum és De'Aaron Fox is a kalapban van. A Lakersnél elég komoly kétségek merültek fel Ball-lal kapcsolatban - Ford úgy tudja, hogy még mindig az ő kiválasztására van a legtöbb esély a második helyen, de Fox és Jackson is lehetséges. A Phoenix Suns a negyedik helyen választ majd, és úgy gondolják, hogy Ball tökéletes párosítás lenne Devin Booker mellé - ha Ball nincs már bent, mire ők jönnek, akkor a Fox, Jackson, Tatum trióból húznak majd valakit.

A végére pedig LeBron és Kevin Durant pankrációja maradt egy váratlan beugróval:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus