Hírmorzsák 2017-06-27 (21:15)

Melo képviselői megkeresték a Knickst a kivásárlási ötlettel, a csapat elzárkózik tőle. Wade-et akkor vásárolja ki a Chicago, hogy az nagyon megéri nekik anyagilag. A Celtics egyre jobban hisz abban, hogy Paul George-dzsal hosszabbítani tudnak - továbbra is a Hayward-George páros megszerzése a céljuk. A Jazz erősíteni akar még a szabadügynökpiac nyitása előtt, hogy Haywardnál jobb esélyekkel induljanak, de készülnek arra is, mi van, ha lelép sztárjuk. MCW nem kapott QO-t a Bullstól, Noel a Dallastól és Ingles a Jazztől igen. Malik Monk valószínűleg nem játszik a nyári ligában (bal boka).

Marc Stein (ESPN) értesülései szerint Carmelo Anthony képviselői megkeresték a New York Knickset, hogy vásárolják ki a kiscsatárt jelenlegi szerződéséből, de a csapat egyelőre nem akar engedni ennek. Mint ismert, nagyon szeretnék elcserélni Melót, viszont Anthony-nak no-trade lehetőség van a szerződésében, így csak oda cserélhetik, ahova ő akarja - a kivásárlással viszont sem anyagilag, sem máshogy nem járna jól az együttes, csak az állandó feszültség csökkenne talán egy kicsit. Anthony maradni akar New Yorkban a családja miatt, de ha kivásárolják, akkor a Cleveland Cavaliershez is aláírhat a hírek szerint.

Van egy másik kivásárlós sztori is: Gar Formanék azt nyilatkozták ma, hogy a Chicago Bulls egyelőre nem akarja kivásárolni Dwyane Wade-et, ez azonban változhat, ha előnyös megállapodást tudnak kötni a dobóhátvéddel - magyarul ha elég pénzről mond le a sztár 23.8 millió dolláros szerződéséből.

Szintén a Bullshoz kapcsolódik, hogy nem adtak QO-t Michael Carter-Williamsnek, így az irányító korlátozások nélkül bárhova szabadon igazolhat a nyáron - semmi meglepő nincs ebben, miután Rajon Rondo mellett két fiatal egyes, Kris Dunn és Cameron Payne is a csapatnál vannak. A Dallas Mavericksnél Nerlens Noel kapta meg a QO-t (5.85 millió), a Utah Jazznél pedig Joe Ingles (2.7 millió), így ők korlátozott szabadügynökök lesznek július elsejétől.

Itt kapcsolódhatunk rá a Gordon Hayward-Paul George-Boston Celtics vonalra. Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy a Jazz megpróbálja kicsit tuningolni az állományát, mielőtt Hayward szabadügynök lesz, hogy így próbálják maradásra bírni. Az egyes posztot akarják biztosítani, mert úgy tűnik, hogy George Hill le fog lépni, és Patrick Beverley és Ricky Rubio is szóba került velük kapcsolatban, de állítólag arra az esetre is készülnek, hogy mi van, ha Hayward távozik.

Wojnarowski megerősítette Andy Kaufman korábbi információit, miszerint azon dolgozik a Boston, hogy előbb elkötelezze magát hozzájuk Hayward, és ezt követően cseréljenek George-ért - állítólag a Celtics egyre inkább bízik abban, hogy sikerül hosszabbítaniuk PG13-mal, így nemcsak egy évre vennék át, így pedig több mindent adhatnak az Indiana Pacersnek. Az előbb említett Andy Kaufman úgy tudja, hogy Jae Crowder, még egy játékos, akivel kijönnek az anyagiak (valószínűleg Avery Bradley vagy Tyler Zeller), a 2019-es Memphis vagy Clippers első körös és a Philadelphiától érkező Lakers vagy Kings pick menne George-ért. Wojnarowski szerint elképzelhető, hogy a Pacers nem akar várni a szabadügynökpiac nyitásáig, ez boríthatja a dolgot, de felmerült az is, hogy ha Haywardot nem tudja megszerezni a Boston, akkor Blake Griffint igazolják le, és mellé szerzik meg George-ot.

A Charlotte Hornets bejelentette, hogy miután az általuk a draft 11. helyén kiválasztott Malik Monk a játékosbörze előtti privát edzések egyikén megsérült (a bal bokája ment ki), így a csapat új hátvédje valószínűleg nem játszik majd a nyári ligában.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus