Hírmorzsák 2017-07-03 (14:30)

Millsap Denverben folytatja (3 év, 90 millió), a Nuggets George Hillt is akarja. Ibaka (3 év, 65 millió) és Lowry (3 év, 100 millió) is maradnak a Raptorsnál. McLemore-t a Grizzlies (2 év, 10.7 millió), Meekst a Wizards (2 év, 7 millió), Justin Holiday-t a Bulls (2 év, 9 millió) szerződteti. Korver marad a Cavsben (3 év, 22 millió), Nené a Houstonnál (3 év, 11 millió). Carmelo Anthony eltekint a no-trade vétójogától, amennyiben a Rocketshez vagy Clevelandbe kerül. Phil Jackson végzete az volt, hogy nyíltan beszélt Porzingis cseréjéről. A Knicks GM-je nem akar hosszabbítani Rose-zal. Tyler Zellert kitette a Celtics. Muhammad QO-ját visszavonta a Timberwolves. A Kings 4 évre 106 millió dollárt ajánlott Otto Porternek. A Warriors Nick Young leigazolásán gondolkodik. A Blazers a Nurkic, Lillard, McCollum trión kívül bárkit odaadott volna a három idei első körös pick mellett Paul George-ért.

Újabb szerződéskötések voltak a szabadügynökpiac második napján. Arról reggel olvashattatok már, hogy Paul Millsap a Denver Nuggetsnél folytatja pályafutását, arról pedig tegnap este, hogy Serge Ibaka marad Torontóban, Taj Gibson pedig a Minnesota Timberwolveshoz igazolt. Kevin O'Connor (The Ringer) jelentette, hogy a Denver nem akar itt megállni, le akarják igazolni George Hillt - ehhez el kell cserélniük pár embert, Kenneth Faried és Darrell Arthur elpasszolásával viszont versenyképes ajánlatot tudnak az irányító elé tenni.

A Toronto Raptorsnak volt még egy igazolása, Kyle Lowry 3 évre 100 millió dollárért marad a kanadaiaknál - Bruce Arthur (Toronto Star) információi szerint 90 millió dollár garantált a szerződésből, 10 millió bónuszokban van. Ben McLemore a Memphis Grizzlieshez szerződött 2 évre 10.7 millió dollárért. A Washington Wizards 2 évre 7 millió dollárért leigazolta Jodie Meekset. A Cleveland Cavaliers 3 évre 22 millió dollárért hosszabbított Kyle Korverrel. Nené végülis újra megegyezett a Houston Rockets-cel, 3 évre 11 millió dollárt fog kapni a magasember. Justin Holiday 2 évre 9 millió dollárért visszatér a Chicago Bullshoz - a Derrick Rose-csere részeként került a New York Knickshez egy éve.

Adrian Wojnarowski (ESPN) értesülései szerint Carmelo Anthony a Rocketshez és a Cavaliershez engedné a cseréjét, ha meg tudna egyezni a Knicks a két együttes valamelyikével. Ian Begley (ESPN) úgy tudja, hogy a New York továbbra is cserélni akarja Melót, a kivásárlás nem érdekli őket, pedig Anthony a hírek szerint azzal is "ki lenne békülve".

Szintén a Knickshez tartozik, hogy James Dolan tulajdonosnak az nem tetszett állítólag Phil Jackson ex-elnökkel kapcsolatban, hogy nyítlan beszélt Kristaps Porzingis cseréjéről - a hírek szerint többen is cserélték volna a vezetőségnél a lett magasembert a draft előtt. Frank Isola (New York Daily News) forrásai szerint a jelenleg a menedzsmentet vezető GM, Steve Mills nem szeretne új szerződést adni Derrick Rose-nak.

További rostermozgások is voltak. A Boston Celtics kitette keretéből Tyler Zellert. A Minnesota Timberwolves visszavonta Shabazz Muhammad QO-ját, így ő szabadon igazolhat most már akárhova. Chris Haynes és Marc J. Spears (ESPN) jelentették, hogy a Sacramento Kings beajánlotta a 4 éves maximumot, 106 millió dollárt Otto Porternek - ezt Porter egyelőre nem fogadta el, mert a Washingtonnal tárgyal egy 5 éves megállapodásról, de még ha alá is ír a Kingshez, akkor is meccselheti ezt a Wizards.

David Mackay, Dave Deckard (Blazers Edge) információi szerint a Portland TrailBlazers azt ajánlotta fel az Indiana Pacersnek Paul George-ért, hogy a három idei első körös pickje mellett bármelyik játékosát választhatja, kivéve a Damian Lillard, CJ McCollum, Jusuf  Nurkic trió tagjait.

Adrian Wojnarowski (ESPN) információi szerint a Golden State Warriors gondolkodik Nick Young leigazolásán - az 5.2 milliós luxusadós MLE-jük egy részét adnák Swaggy P-nek.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus