Hírmorzsák 2017-07-03 (21:15)

Billups nem lesz a Cavs elnöke. A Lakers ma találkozik George Hill-lel, Rondo és a csapat között kölcsönös az érdeklődés. A Lakers Waitersszel is beszélget. Hayward ma éjszaka döntésre juthat - örült neki, hogy a Jazz megszerezte Rubiót. A Sacramento Vince Carterrel, a Milwaukee Derrick Rose-zal tárgyal. A Suns kitette Barbosát. A Clippers jó benyomást tett Gallinarira. Rudy Gay és a Thunder próbálják összehozni anyagilag, hogy Gay Oklahoma City-be igazolhasson. Ginobili még két évet játszik a Spursnél?

Adrian Wojnarowski (ESPN) hozta a hírt a délután folyamán, hogy Chauncey Billups nem fogadja el a Cleveland Cavaliers elnöki posztját, úgyhogy az ohióiaknak új vezető után kell nézniük. Jeff Zillgitt (USA Today) úgy tudja, hogy az ESPN megemelte Billups fizetését, hogy megpróbálják rábírni, hogy ne fogadja el az állást - erőfeszítéseiket siker koronázta.

Szintén Wojnarowskitól származik az információ, hogy a Los Angeles Lakers ma találkozik George Hill-lel, akivel állítólag egy 1 éves szerződést próbálnak kötni. Úgy érzik, hogy Hill kiváló mentora lenne Lonzo Ballnak, a két játékos tudna egymás mellett is játszani, és az 1 éves kontraktussal nem lövik tele a sapka alatti helyüket a következő nyárra, amikor Paul George-ot megszerezhetik. Rajon Rondo és a Lakers között kölcsönös az érdeklődés - őt ugyanúgy mentornak vinnék egy évre, mint Hillt.

Michael Scotto (Basketball Insiders) forrásai szerint a Lakers Dion Waitersszel is találkozik - neki Rob Pelinka volt az ügynöke, mielőtt Pelinka az aranysárga-lilák GM-je lett volna. Waiters egyébként valószínűleg marad a Miami Heatnél, ha a floridaiak nem tudnak egyezségre jutni Gordon Haywarddal. Steve Bulpett (Boston Herald) információi szerint Hayward még ma éjszaka döntésre juthat, hogy a Heat, Boston Celtics, Utah Jazz hármasból kihez ír alá. Ramona Shelburne (ESPN) úgy tudja, hogy Hayward szerette volna, ha a Jazz megszerzi Ricky Rubiót, örült neki, hogy ez sikerült, és szeretne vele játszani.

Chris Haynes (ESPN) jelentette, hogy a Sacramento Kings ma találkozik Vince Carterrel - a Kingsnek van az egyik legtöbb capspace-e a ligában, és nagyon kellene nekik egy veterán játékos, akivel a csapat körüli kultúrát megváltoztathatják. Wojnarowski értesülései szerint a Milwaukee Bucks Derrick Rose-zal tárgyal ma - az irányító iránt elég kicsi az érdeklődés, a Bucksnak pedig takarítania kell, hogy komoly pénzt tudjanak Rose elé tenni, mert jócskán sapka fölött vannak.

Azt is Wojnarowski írta meg, hogy a Phoenix Suns kiteszi keretéből Leandro Barbosát - 3.5 millió dollárt spórolnak ezzel, így nagyobb sapka alatti helyük lesz, hogy átvehessenek szerződéseket fiatalokkal és draft pickekkel együtt.

Wojnarowski értesülései szerint a Los Angeles Clippers elég jó benyomást tett tegnap Danilo Gallinarira - régóta próbálják megszerezni az olaszt.

Még mindig Wojnarowski: az Oklahoma City Thunder és Rudy Gay továbbra is próbálják összehozni anyagilag, hogy a kiscsatár az OKC-hez igazolhasson. Nincs sapka alatti helye az együttesnek, és Wojnarowski úgy tudja, hogy a sign-and-trade-et elég nehéz lesz összehozni a Kingsszel.

A végére pedig Diego Maradona maradt, aki a Sportando forrásai szerint azt nyilatkozta az El Clarinnak, hogy ugyan nem tudják még az emberek, de Manu Ginobili még két évet játszik a San Antonio Spursnél, utána pedig visszatér Argentínába.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus