Hírmorzsák 2017-07-04 (21:30)

Hayward mégsem döntött még a folytatásról!!! George Hill (3 év, 57 millió) és Zach Randolph (2 év, 24 millió) a Sacramento Kingshez igazolnak. Mike Scott a Wizardsnál (1 év, 1.7 millió). A Warriors megtartja Pachuliát. Ha Atlantába kerül és kivásárolják, a Golden State rámegy Jamal Crawfordra - vagy őt vagy Nick Youngot szerződtetik.

Óriási káosz van Gordon Hayward körül - nemrég írtunk róla, hogy Chris Haynes (ESPN) forrásai szerint a kiscsatár eldöntötte, hogy a Boston Celticsnél folytatja, amit egyébként többek között a Jazz egyik beat-writere, Jody Genessy (Deseret News) is lehozott, de úgy tűnik, kamu volt az egész, Hayward ügynöke, Mark Bartelstein ugyanis több újságírónak is elmondta, hogy Hayward még egyáltalán nem döntötte el, melyik csapatnál fog játszani a továbbiakban. Hogy ez csak terelés, mert túl korán jött ki a hír, és ő akarta közölni azt a Jazz-zel, vagy tényleg nem a Boston lesz a befutó, az lehet, hogy nem ma fog kiderülni, Bartelstein ezt is hozzátette. Tony Jones (Salt Lake Tribune) információi szerint Hayward az elmúlt négy nap során négyszer változtatott álláspontján.

Voltak azért szerződéskötések is ma. Arról is ejtettünk szót nem sokkal Hayward előtt, hogy George Hill és Zach Randolph is a Sacramento Kingshez igazolnak - részletek ezen a linken. A Washington Wizards a veterán minimumért szerződtette Mike Scottot - nála ez 1.7 millió dollárt jelent.

A Golden State-nél a nagyja kész van a nyári teendőknek, de Sam Amick (USA Today) úgy tudja, hogy Zaza Pachuliát is újra fogja szerződtetni a bajnok. Az előbb említett Chris Haynes és Marc J. Spears (ESPN) értesülései szerint amennyiben hivatalos lesz az Atlanta-Denver-Clippers hármascsere, amelyben Danilo Gallinari Los Angelesbe, Jamal Crawford pedig a Hawkshoz kerül, és Crawfordot kivásárolja az Atlanta (erre elég komoly esély van, várhatóan a játékos fogja ezt kezdeményezni), akkor a Golden State vagy őt vagy Nick Youngot fogja leigazolni az 5.2 millió dolláros luxusadós MLE segítségével - a hírek szerint a bajnok a legesélyesebb Crawford megszerzésére ebben a forgatókönyvben. Hozzá kell tenni, hogy Haynes hitelessége az elmúlt egy órában sokat esett, nagyjából Steve Harvey szintjére...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus