Hírmorzsák 2017-07-06 (21:15)

Zach Randolph 50-es mezszámát visszavonultatja a Grizzlies. A Jazz és a Boston közel áll a megállapodáshoz - Jae Crowder Utah-ban folytatja? Jayson Tatum kedvenc játékosa Kobe volt... amíg nem draftolta a Celtics. McGee ma a Kingsszel találkozik. A Lakerst egyre kevésbé érdekli Jamal Crawford - a Timberwolves, a Cavs vagy a Wizards lehet a befutó nála. Nowitzki marad Dallasban (2 év, 10 millió). Teodosic a Clippersnél folytatja (2 év, 12.3 millió). A Hornets szerződést adott a második körben húzott Dwayne Baconnek. Megvan a Raptors mezszponzora is. A Knicks érdeklődik Marcus Smart iránt.

A Memphis Grizzlies a mai napon bejelentette, hogy visszavonultatják az idén nyáron a Sacramento Kingshez igazoló Zach Randolph 50-es mezszámát. Z-Bo 8 szezont húzott le az együttesnél, és a grit-and-grind csapat egyik ikonikus alakjává vált.

Ian Begley (ESPN) információi szerint a New York Knicks érdeklődik Marcus Smart iránt, ha a Boston Celtics a sapka alatti helye növeléséhez (és Gordon Hayward leigazolásához) cserélni akar - erről ma reggel volt már szó. A Knicksnek nagyjából 15 millió dollárnyi sapka alatti helye lesz, amint lemondanak Derrick Rose jogairól, Smart pedig 4.5 millió dollárt keres, mielőtt jövő nyáron korlátozott szabadügynök lenne.

Lehet, hogy a Knicks hiába érdeklődik, Mark Murphy (Boston Herald) értesülései szerint ugyanis a Utah Jazz és a Celtics közel áll a megegyezéshez Hayward sign-and-trade-jéről - Jae Crowder menne a Jazzhez, de a további részletek nem ismertek még.

És még mindig Boston: Jayson Tatum a ma hajnali, második nyári ligás meccse után azt nyilatkozta, hogy Kobe Bryant a kedvenc játékosa... legalábbis volt, amíg a Celticshez nem került az idei drafton.

Chris Haynes (ESPN) jelentette ma reggel, hogy JaVale McGee ma a Sacramento Kingsszel találkozik.

Lassan hivatalos lesz a Denver-Clippers-Atlanta hármascsere is, Jamal Crawfordot pedig nem sokkal azt követően ki is vásárolja a Hawks. Marc J. Spears (The Undefeated, ESPN) úgy tudja, hogy a Los Angeles Lakers egyre kevésbé érdeklődik Crawford iránt, aki így a Minnesota Timberwolveshoz, a Cleveland Cavaliershez vagy a Washington Wizardshoz igazolhat.

A Dallas Mavericks magasembere, Dirk Nowitzki megint 1+1 évre marad Mark Cubanéknél - részletek ezen a linken. A Los Angeles Clippers megegyezett Milos Teodosic-csal - részletek ezen a linkenA Charlotte Hornets 3 éves szerződést adott az idei draft második körében draftolt Dwayne Baconnek - ebből ráadásul az első két év garantált. A Toronto Raptors is megállapodást kötött - 3 évre összesen 11.7 millió dollárért adták el a mezen a reklámhelyet a Sun Life Financial nevű cégnek.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus