Hírmorzsák 2017-07-17 (09:30)

Avery Bradley szerint messze Kyrie Irvinget a legnehezebb fogni a ligában. Dwight Howard szerint nem rúgták össze a port Kobe-val, csak a média találta ezt ki. Harden nagyon várja már, hogy Chris Paul mellett ne kelljen mindig neki helyzetet kreálnia - szerinte Melo óriási segítség lehetne a Houstonnak. McGee-nek nem tetszik, hogy kevés pénzt és játéklehetőséget kaphat a Warriorstól. A Rockets leigazolta Luc Mbah a Moute-t (1 év, vet. min.). Kendrick Perkins vissza akar térni. A Hawks kihátrált a Mo Speights-cel folytatott tárgyalásokból. A Bucks és Rose nem találkoztak a hétvégén.

A Detroit Pistons új dobóhátvédje, Avery Bradley tartott kérdezz-feleleket twitteren - megkérdezték tőle, hogy kit a legnehezebb fogni a ligában, amire azt válaszolta, hogy Kyrie Irvinget, és ez nem is kérdés.

A Charlotte Hornets új centere, Dwight Howard is egy ilyen kérdezz-feleleket tartott twitterén, tőle meg azt kérdezték, hogy miért rúgta össze a port Kobe Bryanttel még a Los Angeles Lakersnél. Howard annyit felelt erre, hogy egyáltalán nem volt erről szó, de mivel nem ment nekik úgy a játék, ahogy azt sokan gondolták, veszítettek, ezért kellett valami sztori a médiának, amit el tudtak adni.

Egy megállapodás most is volt - a Houston Rockets megegyezett Luc Mbah a Moute-val, aki 1 évre a veterán minimumért szerződik a texasiakhoz. Mbah a Moute egy 2.3 millió dolláros játékosopcióról mondott le a Los Angeles Clippersnél.

A Rockets egyik sztárja, James Harden nagyon várja már, hogy a másik sztárral, Chris Paullal együtt játszhasson. Harden Jonathan Feigennek (Houston Chronicles) azt nyilatkozta, hogy Paulnak az előző 13 évben nagyon dominánsnak kellett lennie, rengeteget kellett birtokolnia a labdát, mert nem volt más, aki helyzetet kreáljon mellette, és vele is ugyanez volt a helyzet az elmúlt 5 évben, mióta a Rocketsnél van. Harden szerint jó érzés, hogy lesznek végre catch-and-shoot dobóhelyzetei is, vagy hogy csak egyszerűen fel kell mennie a támadással, de nem kell azon aggódnia, hogy minden egyes labdabirtoklásnál neki kell majd megteremteni a helyzetet. Szerinte nem lesz kimondott irányító és dobóhátvéd kettejük között, egyszerűen mindketten megpróbálják majd jobbá tenni a csapatot.

Harden arról is beszélt Josh Weinfussnak (ESPN), hogy Carmelo Anthony a liga egyik legjobb játékosa, és óriási segítség lenne a Rockets számára, ha meg tudnák szerezni őt. Harden szerint ettől függetlenül, Paul megszerzésével is elég jó csapatuk van, és egy lépéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy le tudják győzni a bajnok Golden State Warriorst - Harden szerint az oaklandiek felállítottak egy mércét, és most mindenki ahhoz méri magát.

Ha már a Warriors, akkor ide kapcsolható, hogy Marcus Thompson (San Jose Mercury News) forrásai szerint JaVale McGee-nek sem az nem tetszik, hogy a Golden State megtartotta Zaza Pachuliát, sem az, hogy Nick Youngnak adták a teljes luxusadós MLE-t - a lehetséges pénzt és játéklehetőséget is kevesli.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy az Atlanta Hawks kihátrált a Mo Speights-cel folytatott tárgyalásokból - a múlt héten végig kapcsolatban állt a csapat és a játékos, valamint képviselője, de nem lesz megállapodás a két fél között, ez most már biztosnak tűnik. A Hawks egyébként nemrég igazolt egy másik centert Dewayne Dedmon személyében.

Ugyanilyen téma: Jeff Zillgitt (USA Today) értesülései szerint Derrick Rose nem találkozott a Milwaukee Bucksszal a hétvégén, hiába jöttek ki ilyen információk - még nem is beszéltek meg egy második "randit", hiába érdeklődik mindkét fél a közös folytatás iránt.

Kendrick Perkins Gary Washburnnek (Boston Globe) elmondta, hogy próbálja magát folyamatosan formában tartani, jól érzi magát, és szívesen visszatérne az NBA-be a következő idényre - az előző szezont teljes egészében kiülte, és most egy edzőtábormeghívót szeretne magának. Perkins szerint élete formájában van, és ha lehetőséget kap, akkor élni akar vele - változtatott az étrendjén, a gyorsaságán dolgozik, próbál fejlődni. 30 csapat van, és neki csak egy lehetőség kell, amiről úgy érzi, meg is lesz neki. Nem áll még készen arra, hogy csak otthon üljön.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus