Hírmorzsák 2017-07-19 (21:15)

Irving szerint elég furcsa helyzetben vannak, de nem tudnak mást tenni, mint hogy profin viselkednek. Magic Johnson szerint Lonzo Ball fog tripla-duplákat hozni már az első szezonjában is. James Jones visszavonult, a Suns vezetőségében dolgozik tovább - a Phoenix meghosszabbította Ryan McDonough szerződését. A Minnesota dolgozik Andrew Wiggins idő előtti hosszabbításán. Blake Griffin szerint nem volt kérdés, hogy maradni akar a Clippersnél, ott akarja befejezni karrierjét. Ginobili twitteren bejelentette, hogy visszatér a Spurshöz. Chalmers szerződése részlegesen garantált a Memphisnél. A Celtics megállapodott Semi Ojeleyével. A Thunder mezén nem lesz reklám, a narancssárga dizájnt viszont dobják. Kwame Brown szerint a Sixers félrekezelte, amiatt a sérülés miatt kellett befejeznie pályafutását.

A Cleveland Cavaliers irányítója, Kyrie Irving Chris Chaveznek (Sports Illustrated) azt nyilatkozta, hogy elég furcsa helyzetben vannak, de annyit tudnak maximum tenni, hogy profin kezelik a dolgokat - az előző három szezonban döntőt játszó, egyszer bajnoki gyűrűt is nyerő együttesnek nincs GM-je, mióta elengedték David Griffint, Kevin Love-val kapcsolatban megint rengeteg cserepletyka merült fel, és azt is többen bedobták, hogy LeBron James a jövő nyáron elhagyhatja a franchise-t. Irving szerint van egy nagyszerű tulajuk, aki hajlandó pénzt költeni azokra, akikben hisz, de őrület, ami nyáron az NBA-ben folyik, így jelenleg tényleg semmi mást nem tudnak tenni, minthogy megnézik, mi történik még az off-szezon során.

Úgy tűnik, hogy két szerződés is megvan az eddig csak valószínűsítettek közül - Mario Chalmers egy részlegesen garantált évre igazol a Memphis Grizzlieshez, Manu Ginobili pedig twitterén jelentette be, hogy tényleg visszatér még egy idény erejéig a San Antonio Spurshöz. Egy játékos esetében még elvileg nincs döntés: Ty Lawson ügynöke nyilatkozta le a HoopsHype-nak, hogy ügyfele még nem írt alá Kínába, több lehetőségen is gondolkodik, és NBA csapatok is érdeklődnek iránta. A Boston Celtics szerződést adott idei 2/37-es draftoltjának, Semi Ojeleyének.

Volt ezeken kívül még egy igazolás, de az nem játékoshoz köthető: James Jones visszavonult, és a Phoenix Suns kosárlabdával kapcsolatos kérdésekért felelős részlegének alelnöke lesz a továbbiakban. Ugyancsak a Sunshoz kapcsolódik, hogy Ryan McDonough GM szerződését meghosszabbították.

A Minnesota Timberwolves elnöke és vezetőedzője, Tom Thibodeau Jerry Zgodának (Star Tribune) elmondta, hogy dolgoznak azon, hogy már idén nyáron aláírják Andrew Wigginsszel a kiscsatár szerződéshosszabbítását - mint ismert, az egykori 1/1-es újonckontraktusa jövő nyáron jár le.

Manapság nincs hírmorzsa Lonzo Ball és Magic Johnson nélkül - most azt nyilatkozta a Los Angeles Lakers elnöke az 1/2-esről, hogy miután a nyári ligában is sikerült neki tripla-duplákat szereznie, így ez szerinte menni fog neki az alapszakaszban is rögtön az első szezonjában. Magic szerint hasonló helyzetben van Ball, mint ő volt - 1/1-ként kelt el a drafton, volt rajta nyomás, de nem foglalkozott ezzel, csak a saját játékát játszotta. Szerinte Ballt sem érdekli majd a rá nehezedő teher, csak a saját játékával fog foglalkozni, mert ezt csinálják az igazán nagyok.

A Los Angeles Clippers nyáron hosszabbító erőcsatára, Blake Griffin hivatalos aláírása után a média képviselőinek elmondta, hogy nem volt kérdés számára a maradás, a Clippersnél kezdte a profi pályafutását és ott is akarja befejezni. Soha nem volt még ilyen izgatott, mint most, mert egy új szezon és egy új fejezet jön számára és a csapatnak is. Úgy érzi, hogy változni fog a szerepe, de rengeteg segítsége van ebben a keretben - nagyon tetszik neki az állományuk sebessége, úgyhogy gyors kosárlabdára számít, folyamatos labdajáratással

Minden idők egyik legnagyobb bustja, Kwame Brown arról mesélt Bonsu Thompsonnak (Bleacher Report), hogy a Philadelphia Sixers félrekezelte őt annál a sérülésnél, ami miatt be kellett fejeznie pályafutását. Brown elmondása szerint olyan törése volt, amelynél a combhajlító lényegében letépett egy darabot a csontból - rég meg kellett volna műteni, mikor ő még mindig csak jegelte a sérülést a csapat orvosainak javaslatára, mert azt gondolták, hogy csak egy kisebb combhajlító-húzódása van.

A végére pedig az Oklahoma City Thunder maradt, amely a The Oklahoman információi szerint egyrészt nem fog reklámot tenni a mezére, másrészt hiába lesz minden csapatnak 4 fajta meze, a narancssárgát nem használják a továbbiakban, két új dizájnnal készülnek.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus