Hírmorzsák 2017-07-20 (20:00)

Rose komoly tárgyalásokat folytat a Cavsszel - ma a Lakersszel is találkozik az irányító. Shane Larkin Bostonban (1 év, vet.min). Melót továbbra is hiába győzködik a portlandiek. Two-way szerződéssel igazolt a Spurs és a Jazz. Damian Wilkins a Pacersnél, Derek Willis a Pistonsnál. Troy Williams a Rockets legújabb játékosa.

A nap pletykáját Adrian Wojnarowski és Brian Windhorst (mindketten ESPN) hozták, információik szerint ugyanis Derrick Rose komoly tárgyalásokat folytat a Cleveland Cavaliersszel egy 1 éves szerződésről. Veterán minimumot vagy a luxusadós MLE egy részét adhatják Rose-nak (az 5.2 millió dollárnak valamivel több mint a felét adták oda Cedi Osmannak) - előbbi 2.1 millió, utóbbi 2.5 millió lenne, de mindkettő borzasztóan sok plusz luxusadóval járna együtt. Windhorst egyébként úgy tudja, hogy a veterán minimumról beszélget a Cavs az irányítóval. Ramona Shelburne (ESPN) értesülései szerint Rose ma a Los Angeles Lakersszel is találkozik.

Voltak szerződéskötések is ma. Arról beszámoltunk nemrég, hogy Shane Larkin visszatér az NBA-be, a Boston Celticsszel egyezett meg - garantált a pénze, és a hírek szerint a minimumot kapja majd, de Alex Kennedy (Basketball Insiders) forrásai szerint csak 1 évre ír alá Bostonba Larkin, nem háromra. A San Antonio Spurs two-way szerződést adott Matt Costellónak, aki a nyári ligában 8.6 pont mellett 8.9 lepattanót és 2.3 gólpasszt átlagolt.

Ugyanilyen two-way kontraktust kötött a Utah Jazz Eric Griffinnel - erről volt már szó korábban. Michael Scotto (Basketball Insiders) jelentette, hogy az Indiana Pacers egy nem garantált megállapodással 1 évre a veterán minimumért leigazolta Damian Wilkinst - ő tavaly a D-Ligában játszott. Ez lényegében egy edzőtábormeghívó, és ilyet kapott a Detroit Pistonstól Derek Willis is - ő a Kentuckyról érkezett, de nem kelt el a drafton. Adrian Wojnarowski információi szerint a Houston Rockets megegyezett Troy Williamsszel egy 3 éves szerződésben - az első év teljesen garantált.

Ma reggel volt arról szó, hogy Damian Lillard és CJ McCollum is próbálják Carmelo Anthonyt meggyőzni, hogy jó lesz neki a Portland TrailBlazersnél is, de a már többször említett Adrian Wojnarowski megint lehozta, hogy a New York Knicks sztárja nem fog eltekinteni no-trade vétójogától a Blazers érdekében, hiába próbálkozik az oregoniak két hátvédje. A hírek szerint Melo továbbra is kitart amellett, hogy vagy a Houston Rocketshez, vagy a Cleveland Cavaliershez kerüljön, de mostanában inkább az előbbit favorizálja.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus