Hírmorzsák 2017-07-26 (11:30)

Irving megszerzésére a Suns és a Timberwolves a legesélyesebb, de a Phoenix nem adja fel az irányítóért Josh Jacksont. A Pacers többször is próbálta Irvinget megszerezni Paul George-ért, a Cavs visszautasította őket. Brandon Knight szezonjának vége (ACL-szakadás). Arron Afflalo az Orlandónál (1 év, 2.1 millió), Tyler Ennis hosszabbított a Lakersszel (2 év, vet. min). Anthony Davis szerint papíron jól néznek ki, mindenük megvan, hogy sikeresek legyenek. Adam Silver szerint a liga bővítése csak idő kérdése - Seattle-t természetesen esélyesként kezelik, ha eljön az ideje. Draymond Greent beperelték az egyik tavalyi balhéja miatt.

Barry Jackson (Miami Herald) forrásai szerint a Phoenix Suns és a Minnesota Timberwolves kifejezetten esélyesek arra, hogy megszerezzék csere útján Kyrie Irvinget. Zach Lowe (ESPN) úgy tudja, hogy a már korábban napvilágra került kiemelkedően tehetséges fiatal mellett draftjog, illetve 1-2 veterán játékos is kell a Cleveland Cavaliersnek az irányítóért - utóbbiak tudnak segíteni LeBron Jamesnek a jelenben is. Ide kapcsolható, hogy John Gambadoro (Arizona Sports) információi szerint a Phoenix egészen biztosan nem fogja odaadni Josh Jacksont semmilyen Irvingért összerakott csomagban.

Ehhez a témához kapcsolható, hogy Lowe és Brian Windhorst (ESPN) értesülései szerint az Indiana Pacers többször is megpróbálta, hogy Paul George-ért megszerezzék Irvinget, de a Cavs folyamatosan visszautasította őket.

Ha már szóba kerültek: a tegnap este legszomorúbb híre is a Sunshoz köthető. Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy az arizonaiak hátvédje, Brandon Knight bal térdében elszakadt az ACL-térdszalag, meg is kell műteni, és emiatt kihagyja a teljes 2017/18-as szezont

Két szerződtetés volt tegnap este. Egyrészt az Orlando Magic 1 éves megállapodást kötött Arron Afflalóval - 2.1 millió dollárt kap majd a dobóhátvéd, aki az előző idényben még 12.5 milliót tett zsebre a Sacramento Kingsnél. Másrészt a Los Angeles Lakers 1+1 éves kontraktust adott Tyler Ennisnek, ő a ligaminimumért hosszabbított lényegében az aranysárga-lilákkal, és a második év csapatopciós.

A New Orleans Pelicans sztárja, Anthony Davis az ESPN-nek elárulta, hogy alig várják már a szezont, hogy megmutathassák, mire képesek. Davis úgy gondolja, hogy a cserékkel, igazolásokkal mindent megtettek azért, hogy megerősítsék a keretet, és úgy érzi, mindenük megvan ahhoz, hogy sikeresek legyenek - papíron jól néznek ki, most a játékot kell összetenniük. Rajon Rondóról annyit mondott, hogy örült neki, mikor először meghallotta, hogy a játékmester hozzájuk kerül, mert Rondo tudja, kit mikor hogyan kell helyzetbe hozni.

A liga komisszárja, Adam Silver a múlt héten adott nyilatkozatot CJ McCollumnak a The Players' Tribune-ba, amelyben arról beszélt, hogy szerinte csak idő kérdése, hogy előkerüljön újfent a liga bővívése - nem akar semmiképp se határidőt szabni, de elkerülhetetlen, hogy növeljék majd idővel a csapatok számát. Silver azt is hozzátette, hogy Seattle egyértelműen azok között a városok között lesz, amelyeket meg fognak vizsgálni, ha erre kerül a sor

A végére pedig a kék-fény rovat maradt, miután a Michigan State egykori amerikai focistája, Jermaine Edmondson és barátnője feljelentették Draymond Greent testi sértés miatt - ez egyébként még az a tavaly nyári ügy, amiben egyszer már egyezségre jutottak a felek, Green beismerő vallomást tett, és ki is fizette, amire kötelezték. Edmondson állítása szerint nem érezte magát biztonságban a campuson az esetet követően, és a nevét meghurcolták. Green Marc J. Spearsen (The Undefeated, ESPN) keresztül azt az információt adta ki, hogy meg fogja magát védeni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus