Hírmorzsák 2017-07-30 (13:15)

Ha a Suns már felajánlotta volna Bledsoe-t, Josh Jacksont és a Miami 2018-as első körösét a Cavsnek, Irving már az ő játékosuk lenne. A Clippers is megkereste a Cavst Irving miatt, de gyorsan rövidre zárták a dolgot. Durantet nem érdekli ez az Irving dolog, csak hogy az irányító boldog legyen, bárhol is érheti ezt el. Pippen támogatja Irvinget abban, amit most csinál - szerinte Irving előbb le akar lépni, minthogy James megtenné ugyanezt. Irving meggyőzött pár gyereket arról, hogy a Föld lapos. Glen Taylor szerint nincs gondjuk azzal, hogy Wigginsnek beajánlják a maximum hosszabbítást. Jabari Parker jól érzi magát, és pozitívan tekint a jövőre. Bemutatták a Blazers új mezeit.

Joe Vardon (Cleveland.com) megerősítette azokat a korábbi híreket, miszerint a Cleveland Cavaliers Eric Bledsoe-t, Josh Jacksont és a Miami Heat 2018-as első körös draftjogát akarja a Phoenix Sunstól Kyrie Irvingért cserébe, és ha ezt felajánlották volna Ryan McDonough-ék, akkor már meg is egyezett volna a két fél. Vardon is hozzátette azonban, hogy a Suns nem adja Jacksont, és a hírek szerint Devin Bookerrel is közölték az arizonaiak, hogy nem fogják elcserélni.

Irvinghez azért még tartoznak hírek, mint az utóbbi egy hétben gyakorlatilag minden nap. Egyrészt Brad Turner (Los Angeles Times) értesülései szerint a Los Angeles Clippers is megkereste a Cavst az irányító miatt, de gyorsan tisztázta a helyzetet a két csapat, hogy a Clippersnek nincsenek olyan cserealapjai, hogy túl komoly beszélgetéseket folytassanak Irvingről. Másrészt a Golden State Warriors döntő MVP-jétől, Kevin Duranttől is rákérdeztek erre az Irving-dologra, amire annyit mondott KD, hogy egyáltalán nem érdekli ez, neki csak az számít, hogy mindenki boldog legyen ott, ahol játszhat, úgyhogy bárhol is érheti ezt el Irving, reményei szerint odakerül, és boldog, elégedett lesz. Azt is hozzátette Durant, hogy 2012-ben az olimpián együtt játszhatott LeBron Jamesszel, és rengeteget tanult tőle.

Harmadrészt Scottie Pippen az ESPN The Jump című műsorában elmondta, hogy támogatja Irvinget abban, amit csinál, mert végignézte az eddigi clevelandi karrierjét, látta, mik történtek vele, szerinte szupersztár szinten van az irányító, és most a saját sorsát irányíthatja. Pippen szerint ez a tökéletes pillanat Irvingnek a lelépésre, mert bár közel voltak hozzá, de nem nyertek bajnoki címet, és rengeteg minden történik most a franchise körül. LeBron is bizonytalanságban tartja őket, nem tudni, meddig marad még a Cavsnél. Szerinte Irving még azelőtt le akar lépni, hogy James megteszi ugyanezt, mert rengeteg pletyka van arról, hogy LeBron jövő nyáron a Los Angeles Lakershez igazol.

Negyedrészt pedig egy middle schoolban tanító tanár (ez az a suli több országban is, ami az általános és a középiskola között van, nagyjából 11-15 évesek járnak ide) azt nyilatkozta az NPR-nek, hogy a diákjai azt hiszik, a Föld lapos, csak mert Irving ezt mondta - nem tudja őket meggyőzni sem, mert úgy gondolják, hogy ő is a világméretű összeesküvés része, akik el akarják hitetni az emberekkel, hogy a Föld gömbölyű.

A Minnesota Timberwolves tulajdonosa, Glen Taylor Sid Hartmannek (Minneapolis Star Tribune) elmondta, hogy szerinte Andrew Wiggins szeret Minnesotában játszani, ők is kedvelik a kiscsatárt, és jobb szerződést kaphat tőlük, mint bármelyik másik együttestől. Taylor hozzátette, hogy szerinte nem lesz gond azzal, hogy beajánlják a maximum szerződést Wigginsnek - hosszútávra akarják lekötni, ezért fel is vették a kapcsolatot az ügynökével, de még csak most kezdték a tárgyalásokat, és van még idejük arra, hogy egyezségre jussanak. Pénteken írtunk már róla, hogy Wiggins Ben Gollivernek (Sports Illustrated) elmondta, hogy saját elképzelései szerint maximum pénzt ér.

A Milwaukee Bucks sérült csatára, Jabari Parker csütörtök, Chicagóban azt nyilatkozta az ESPN-nek, hogy nagyszerűen érzi magát, és minden nap azt mondogatja magának, hogy nem is lehetne jobb helyzetben, mert végül jobb ember lesz azáltal, ami most történik vele - 2014 decemberében szakadt el először a bal ACL térdszalagja, majd idén februárban másodjára. Mentálisan erősödik, és ez a jövőben a hasznára fog válni. Azt is hozzátette, hogy nincs pontos időpontja annak, hogy mikor térhet vissza, de annyit elárulhat, hogy nem átlagos ember ilyen szempontból (eredetileg 12 hónapról beszéltek az orvosok vele kapcsolatban). Legalább olyan magasra akar ugrani, mint korábban, és gyorsabb is akar lenni, csak így tudja folytatni a kosarazást.

A végére pedig a Portland TrailBlazers új mezei maradtak:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus