Hírmorzsák 2017-08-01 (20:45)

Bogut iránt négy csapat érdeklődik, Ingles szeretné, ha a Jazzhez kerülne a center. Melo nem akar a Cavshez kerülni, már csak a Rockets érdekli. A liga vizsgálta LeBron esetleges részesedését a Klutch Sportsban. A Denver a Western Unionnal kötött mezszponzori szerződést. Három ausztrál klub összesen három előszezon meccset játszik majd az USA-ban. Bemutatták a Sixers új mezét is (videó).

Az AAP információi szerint Andrew Bogut iránt négy csapat érdeklődik, és Joe Ingles azt nyilatkozta, hogy ő lobbizik azért, hogy a hozzá hasonlóan szintén ausztrál kosaras a Utah Jazzhez kerüljön - nagy örömmel venné, ha a Jazz leigazolná honfitársát.

A New York Knicks sztárjáról, Carmelo Anthonyról kettő naponta jön ki, hogy nem akar a Cleveland Cavaliershez kerülni, és most azt a napot éljük, amikor ez megint előkerült - most Marc Berman (New York Post) hozta a hírt, hogy Melo csak és kizárólag a Houston Rocketshez engedi a cseréjét. A Cavs állítólag azért nem tetszik már neki, mert Kyrie Irving is cserét kért, LeBron James jövője meg teljesen bizonytalan, jövő nyáron eligazolhat. A Knicks a hírek szerint arra vár, hogy a Rockets javítson az ajánlatán - a texasiak egy Ryan Anderson köré épülő csomaggal próbálkoznak jelenleg. Jordan Schultz (SI Now) megerősítette egyébként, hogy Anthony az Oklahoma City Thunderhez sem oldja fel no-trade-jét.

Ha már szóba került érintőlegesen LeBron James, akkor folytassuk azzal, hogy Brian Windhorst (ESPN) forrásai szerint a liga megvizsgálta, hogy van-e részesedése a Klutch Sportsban - mint ismert, ez az a játékosügynökség, amely többek között James érdekeit is képviseli, és amelyet LeBron jó barátja, Rich Paul vezet. A vizsgálat nem talált bizonyítékot arra, hogy James is tulajdonos lenne - ez egyébként szigorúan tiltott.

A Denver Nuggets a Western Unionnal kötött mezszponrozi szerződést.

Az NBA és azt NBL (az ausztrál liga) bejelentette, hogy három ausztrál csapat, a Sydney Kings, a Melbourne United és a Brisbane Bullets az előszezonban NBA csapatokkal fog összecsapni az Egyesült Államokban. A Kings a Utah Jazz-zel találkozik október másodikán, a United az Oklahoma City Thunderrel október 8-án, a Bullets pedig a Phoenix Sunsszal október 13-án.

A végére pedig ezúttal a Philadelphia Sixers maradt, amely több másik együttessel egyetemben szintén bemutatta új mezét a következő idényre:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus