Hírmorzsák 2017-08-07 (09:30)

Towns szerint nagyszerűen alakult a nyaruk. Isaiah Thomas szerint a terv az, hogy az edzőtábor kezdetére teljesen bevethető állapotban lesz. Prokhorov 2 milliárd dollárt vár a Netsért, vannak érdeklődők. Byron Scott hivatalosan is visszavonult az edzősködéstől - szerinte a Lakers nem jut PO-ba a most következő idényben. A Space Jam 2 rendezője szerint a forgatás megkezdéséhez még nem jött el a megfelelő idő. Willie Reedet letartóztatták.

A Minnesota Timberwolves centere, Karl-Anthony Towns Sean Deveney-nek (Sporting News) azt nyilatkozta, hogy kiváló lépéseket tettek a nyáron annak érdekében, hogy javuljanak, és nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy egy ilyen nagyszerű klub része lehet. Towns szerint olyan keretük van, amely tudja, mit szeretne elérni, és olyan játékosaik, akik a nagyságot és a csapatsikereket hajszolják - szerinte ez ragályos, és szépen elterjesztették ezt az új "fertőzést" Minnesotában.

A Boston Celtics sztárja, Isaiah Thomas Stephen Hewittnak (Boston Herald) elárulta, hogy nagyon lassan halad a felépülése, de halad, egyre jobb állapotban van a csípője. Úgy döntöttek, hogy egy kicsit pihenni fog, aztán megnézik, hogyan reagál erre a teste, de jól reagált, úgyhogy most idő kérdése minden - olyan gyorsan próbál 100%-os állapotba kerülni, ahogyan csak lehet. Thomas elmondása szerint a terv az, hogy készen fog állni az edzőtábor kezdetére - most dobál, az edzőteremben erősít, és próbálja visszaszerezni az állóképességét, mert a szezon befejezését követően két és fél hónapig semmit nem csinálhatott, csak pihent.

Josh Kosman (New York Post) jelentette, hogy több befektetői csoport is érdeklődik a Brooklyn Nets megvásárlása iránt, és Mikhail Prokhorov tulajdonos 2 milliárd dollár körüli vételárat szeretne a franchise-ért - mint ismert, most már nemcsak a kisebbségi tulajdonrészt árulja, hanem a többségit is. A hírek szerint az érdeklődők között van az Alibaba társalapítója és egyik vezetője, Joe Tsai.

Byron Scott a TMZ-nek bejelentette, hogy hivatalosan is visszavonult az edzősködéstől - legutóbb 2015/16-ban a Los Angeles Lakerst irányította, de korábban volt a Nets, a New Orleans Pelicans és a Cleveland Cavaliers trénere is. Scott annyit mondott, hogy ennyi elég volt neki, élvezi az életet és azt, hogy az ESPN-nél dolgozhat szakértőként. Imádja a mostani munkáját, és ezt is fogja csinálni a továbbiakban. Rákérdeztek Scottnál a Lakersre is, hogy bejuthatnak-e a most következő idényben a PO-ba, amire azt mondta, hogy szerinte most még nem, de nagyon jó esélyük van arra, hogy sokkal jobbak legyenek, mint az elmúlt években.

A Space Jam 2 rendezője, Justin Lin Fred Topelnek (Slash Film) elmondta, hogy egyelőre nem jött el az ideje annak, hogy elkezdjék forgatni az új filmet. Egyrészt a főszerepre szánt LeBron Jamesszel sem egyszerű összehozni ezt, hiszen aktív játékos, másrészt több profi sportoló is szerepel a filmben, legalábbis az elképzelésekben, így ez tovább bonyolítja a dolgokat - nem akar elkapkodni semmit.

A végére pedig egy kis kék-fény: a Los Angeles Clippers új centerét, Willie Reedet tegnap letartóztatták családon belüli erőszak vádja miatt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus