Hírmorzsák 2017-08-09 (21:30)

Anthony Davis nem foglalkozik a cserepletykákkal - beszélt ezekről a Pelicans vezetőségével. Drummondnak megműtötték az orrát - szerinte ennek köszönhetően az a játékos lehet, akire csapatának szüksége van. David Blatt jövő nyáron szeretne visszatérni az NBA-be. A Nets a Thunderrel és a Heattel alapszakasz meccseket játszik decemberben, Mexikóvárosban. Új dokumentumfilm készült Vince Carterről. Bemutatták a Jazz új mezeit is. Két új játékos a Lakersben. Anthony Parker a Magic G-Ligás csapatánál.

A New Orleans Pelicans magasemberéről, Anthony Davisről felröppentek cserepletykák, amik a Boston Celticsszel kötötték össze, de Davis a hírek szerint beszélt a Pelicans vezetőségével, akik tagadták neki, hogy bármiféle tárgyalás folyt volna róla. A sztár William Guillroy-nak (NOLA.com) azt nyilatkozta, hogy tudja, hogy ez egy üzlet, de amíg nem hall valamit Dell Demps GM-től vagy az ügynökétől, addig nem foglalkozik semmi ilyen dologgal. Hallotta egyszer ezt a hírt, aztán még egyszer és megint, és tiszta vizet akart önteni a pohárba - rájött, hogy nem igazak a híresztelések, és ez még a nyár elején történt, azóta oda se figyelt ezekre a pletykákra.

A Detroit Pistons centerének, Andre Drummondnak nem volt jó éve, de egyrészt lefogyott a nyár folyamán, másrészt megműtötték az orrát - orrsövényferdülése volt, ami miatt nem tudott normálisan lélegezni. Drummond azt mondta, hogy most már úgy tud játszani, hogy nem fogja vissza semmi, és az a játékos lehet, akire a csapatának szüksége van. Nagyszerű formában érzi magát, és kap levegőt - nem olyan fáradékony, mint korábban, és jobban is alszik. Minden jobban alakul számára, mióta megtörtént a műtét.

A Cleveland Cavalierstől a 2015/16-os szezon közben menesztett David Blatt Allon Sinainak (Jerusalem Post) elmondta, hogy a terveiben az szerepel, hogy visszatér az NBA-be. Idén nem volt egyetlen váltás sem a trénerek között a nyár folyamán, de az a célja, hogy jövő nyáron újra esélyt kapjon a ligában - vagy sikerül, vagy nem, de nyitva szeretné hagyni az ajtót a lehetőségnek. Blatt egyébként visszautasította korábbi csapata, a Maccabi Tel-Aviv 3 éves ajánlatát, és 1 évig marad a Darüssafakánál. Erről annyit mondott, hogy annyira jó a kapcsolata a Maccabival, hogy nem lett volna helyes, ha elkötelezi magát a klubhoz, amelynek hosszútávú építkezésre van szüksége, aztán jövő nyáron meg lelép.

Több szerződésről is kijöttek információk. Egyrészt a Los Angeles Lakers az edzőtáborra igazolta le Stephen Zimmermant és VJ Beachemet egy-egy részlegesen garantált kontraktussal - előbbi 2016-ban még az Orlando Magic második körös pickje volt, idén nyáron tették ki a keretből, utóbbi pedig idén nem kelt el a drafton, a Minnesota Timberwolves nyári ligás csapatában kapott helyet.

Michael Beasley New York Knickstől kapott veterán minimumja 2.1 millió dollárt ér számára - reggel volt arról szó, hogy megegyezett egymással a két fél. A Shandong Golden Stars Ty Lawsonnak 2.4 millió dollárt, Donatas Motiejunasnak pedig 2.2 milliót fizet erre az idényre - mindkettejük pénze felmehet 3 millió dollárig bizonyos bónuszok elérése esetén. Ugyanide kapcsolható az is, hogy a korábban az NBA-ben és a Maccabi Tel-Avivnál is több évet játszó Anthony Parker lett a Lakeland Magic GM-je - ez az Orlando Magic G-Ligás együttese. Parker az előző öt idényt játékosmegfigyelőként töltötte a floridai együttesnél.

A liga bejelentette, hogy újra meccseket rendeznek Mexikóvárosban - a Brooklyn Nets december 7-én az Oklahoma City Thunderrel, december 9-én pedig a Miami Heattel csap össze Mexikó fővárosában.

Minden idők egyik, ha nem a legjobb zsákolójáról, Vince Carterről új dokumentumfilm készült, ami a The Carter Effect névre hallgat, és a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon fogják bemutatni, ami szeptember 7. és 17. között kerül megrendezésre.

A végére pedig a Utah Jazz maradt ezúttal, ők is bemutatták új mezeiket:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus