Hírmorzsák 2017-08-10 (20:30)

Zach Randolph-ot lekapcsolták marihuána birtoklása és eladási szándék miatt - elég komoly balhé kerekedett a letartóztatásánál. A Sixers és a Celtics január 11-én Londonban játszik egymással - a Philly karácsonykor a Knicks vendége lesz. Patrick Patterson bal térdét megműtötték (4-6 hét). 30.000 dollárért kelt el egy Kobe által meccsen is viselt Air Jordan 3. Ice Cube azt szeretné, ha Kobe már a következő nyáron játszana a BIG3-ban - Lamar Odom is csatlakozni akar az öregfiúk ligához. A Bucks a Harley-Davidsonnal kötött mezszponzori szerződést. Bemutatták a Timberwolves új mezeit (videó).

A kék-fény rovattal kezdjük a ma esti híreket, miután a Sacramento Kings erőcsatárát, Zach Randolph-ot letartóztatták Los Angelesben - marihuána birtoklása és eladási szándék a vád a nyáron csapatot váltó kosaras ellen, annyi drogot találtak nála. A hírek szerint elég nagy balhé keveredett a lekapcsolásánál, a jelenlévők kicsit felkapták a vizet, és 6 rendőrautót rongáltak meg - a rendőröknek erősítést kellett hívniuk.

A Philadelphia Sixers két meccséről is jöttek ki információk a mai napon. Egyrészt a liga bejelentette, hogy az idei londoni mérkőzést a Philly és a Boston Celtics játssza majd az O2 arénában 2018. január 11-én. Keith Pompey (Philadelphia Inquirer) forrásai szerint karácsonykor pedig a New York Knicks vendége lesz a Sixers december 25-én.

Az Oklahoma City Thunder új erőcsatára, Patrick Patterson bal térdét megműtötték - artroszkópos beavatkozáson kellett átesnie, elvileg 4-6 hetet vesz igénybe felépülése, akkor fogják újra vizsgálni állapotát.

Az eBay-en a napokban 30.000 dollárért kelt el egy nagyon ritka Air Jordan 3-as, amit külön Kobe Bryantnek készítettek 2002. november 26-án - akkor Kobe épp két cipőszerződés között volt, és Darren Griffin (Nice Kicks) információi szerint a Los Angeles Lakers ikonja a Houston Rockets és a San Antonio Spurs ellen viselte is ezt a cipőt.

Ha már Kobe, akkor itt lehet megemlíteni, hogy Ice Cube a KTLA Morning Newsnak azt mondta, hogy folyamatosan beszél Bryanttel, és szeretné, ha az aranysárga-lilák legendája már a következő nyáron részt venne a BIG3-ben. Ugyanehhez a témakörhöz kapcsolódik, hogy Lamar Odom Rhode Island-i edzője, Jim Harrick azt nyilatkozta a TMZ Sportsnak, hogy beszélt a minap Odommal, aki szeretne a BIG3-ben játszani. A tréner szerint egészségileg még nincs a topon Odom, de ha formába tudja hozni magát, akkor megállná a helyét.

A végére pedig mezhírek maradt. Egyrészt a Milwaukee Bucksot a Harley-Davidson fogja szponzorálni, az ő logójuk látható majd a mezükön. Másrészt a Minnesota Timberwolves is bemutatta új dizájnját a következő idényre.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus