Hírmorzsák 2017-08-12 (09:45)

A Blazers felkeltette Carmelo Anthony érdeklődését. Lonzo Ball LeBron és Kobe közül előbbit választja. Phil Jackson egyelőre nem akar beszélni a Knicksnél töltött 3 évéről - nem mérges, de csalódott. Waiters örülne Irvingnek, de kijelentette, hogy már a Heatnél is van egy első számú ember. Drummond vállalja a felelősséget a Pistons gyenge szezonjáért. Durant szerint a Thunder nagy hármasa félelmetes lehet. Bemutatták a Knicks új mezeit.

Adrian Wojnarowski (ESPN) a The Ryen Russillo Show-ban azt mondta, hogy a Portland TrailBlazers még egy nagyon érdekes csapat lehet a Carmelo Anthony-sagában, mert Damian Lillard és CJ McCollum rengeteget győzködték a New York Knicks sztárját az utóbbi időben, hogy az oregoniaknál is jó helye lesz, jó munkát végeztek ilyen szempontból - mint ismert, Melónak no-trade vétójoga van, és meg kellene előbb győzni arról, hogy a Portlandhez is oldja fel ezt, ne csak a Houston Rocketshez. Wojnarowski úgy tudja, hogy a Blazers surranópályán odaérhet "az első helyre" az Anthonyért folytatott küzdelemben, mert felkeltették a játékos érdeklődését.

Maradjunk még a Nagy Almában: a Knicks előző elnöke, Phil Jackson Peter Vecsey-nek azt nyilatkozta, hogy még mindig inkább kivár azzal, hogy arról beszéljen, mi történt a klubnál az előző három évben. Nem mérges, de csalódott, hogy nem tudta elvégezni azt, amiért a csapathoz szerződött. New Yorkban a győzelem a legfontosabb, és még egy 50%-os idényt sem tudott kihozni az együttesből, hogy egy kicsit több idejük és helyük legyen az újjáépülésre.

A Los Angeles Lakers idei 1/2-esét, Lonzo Ballt kérték meg rá, hogy válasszon Kobe Bryant és LeBron James közül - azt követően merült ez fel, hogy a héten Michael Jordan lenyilatkozta, hogy nála még mindig jobb játékos Kobe, mivel több bajnoki címet nyert. Ball Adi Joseph-nek (USA Today) azt válaszolta, hogy gyerekkorában LeBron volt a kedvenc játékosa, de Jordan mondandójában is van igazság, mert a bajnoki címek nagyon fontosak. Mondta, hogy nehéz a kérdés, mert Lakers-játékos, és szeretné Kobe-t mondani, de egész életében Jamest mondta erre a kérdésre, úgyhogy most is így van ez.

A Miami Heat dobóhátvédjét, Dion Waiterst kérdezték a HipHopSince1987-nél, hogy örülne-e, ha Kyrie Irving hozzájuk kerülne, amire azt mondta, hogy persze, nagy segítség lenne, de azt azért nem árt tudni, hogy náluk is van már egy első számú ember - mint ismert, Irving a hírek szerint többek között azért akar lelépni a Cleveland Cavalierstől, mert ki akar lépni LeBron James árnyékából. Waiters önbizalma elég híres, amire annyit mondott, hogy sokan úgy gondolják, hogy már irracionálisan magabiztos, de a dobásokkal például úgy van, hogy ha innen be tudja szórni, akkor onnan is be tudja. A dobóhátvéd szerint erre az önbizalomra minden nap szüksége van, és nemcsak a kosárlabdában ilyen, hanem az élet minden területén, ő egyszerűen ilyen személyiség.

A Detroit Pistons centere, Andre Drummond Michael Lee-vel (The Vertical, Yahoo Sports) beszélgetett csapata előző szezonjáról. Drummond szerint hullámvasút volt az egész idény, nagyon kiegyensúlyozatlanok voltak, pedig ők egyáltalán nem ilyenek alapvetően. Rengeteg sérülésük is volt, de a játékosok nem a tudásuknak megfelelően játszottak, és saját magával kezdi a sort - egyáltalán nem úgy kosarazott, ahogy kellett volna. Idén nyáron szeretne vezér lenni - jobban oda akar figyelni magára, a testére, hogy az ő segítségével és vezetésével a Pistons is jobb legyen. Azt is elmondta, hogy orrműtétje sokat segített abban, hogy jobban fel tudjon készülni a szezonra - erről volt már szó szerda este.

A Golden State Warriors sztárja, Kevin Durant Anthony Slaternek (The Athletic) azt nyilatkozta, hogy az Oklahoma City Thundernek is van egy nagy hármasa Russell Westbrookkal, Paul George-dzsal és Steven Adamsszel, és ha sikerül összeszokniuk, nagyszerű csapatuk lehet. Durant úgy érzi, hogy kiváló trió lehet ebből, márpedig ha tényleg jó lesz a csapaton belüli összhang, és működni fog a játékuk, az nekik és a liga többi részének is komoly baj lehet

A végére pedig térjünk vissza a New York Knickshez, akik bemutatták új mezeiket:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus