Hírmorzsák 2017-08-13 (10:15)

Zach Randolphot ugyanúgy "száműzhetik" az NBA-ből a marihuána ügye miatt, ahogy OJ Mayóval tették ezt. A Timberwolves megpróbálja leigazolni Shabazz Muhammadot. Michael Jordan a Miami Marlins kisebbségi tulajdonosa - azt bánja csak, hogy felvette más csapat mezét is a Bullsén kívül. Dennis Smith Jr. úgy érezte, a Knicks draftolhatja - Markelle Fultz-cal vitáztak egy kicsit a Sixersen. Iguodala szerint Draymond Green az egyik legokosabb kosaras, akivel valaha találkozott, de minden más sportban katasztrófa. Jabari Bird two-way szerződéssel a Bostonnál. Julyan Stone a Hornetsnél (?). Bemutatták a Celtics új mezeit.

Ronald Tillery (Memphis Commercial Appeal) forrásai szerint Zach Randolph ugyanúgy eltiltást kaphat az NBA-ből, ahogy tavaly OJ Mayo kapott - mint ismert, a Sacramento Kings új magasemberét úgy tartóztatták le, hogy a vádak szerint eladási szándékkal volt nála marihuána, márpedig ez a kollektív szerződés alapján indok lehet, hogy hosszabb időre eltiltsák Randolph-ot.

Darren Wolfson (ESPN) értesülései szerint a Minnesota Timberwolves megpróbálja újra leigazolni Shabazz Muhammadot - a kiscsatár a T-Wolves korlátozott szabadügynöke volt még a nyár elején, de utána visszavonták QO-ját, az érdeklődés viszont elég kicsi iránta. A Minnesota már csak veterán minimumot tud adni Muhammadnak.

Gary Washburn (Boston Globe) információi szerint az idei draft 56. helyén kiválasztott Jabari Bird two-way szerződést kötött a Boston Celticsszel. Rick Bonnell (Charlotte Observer) úgy tudja, hogy Julyan Stone-t leigazolja a Charlotte Hornets, miután elengedi az irányítót olasz klubja, az Umana Reyer Venezia - mivel ez a hírek szerint tegnap megtörtént, így már nincs akadály Stone amerikai visszatérése előtt.

Michael Jordanhez két hír tartozik. Egyrészt az, hogy ő is a Derek Jeter által vezetett befektetői csoportban van, amely 1.2 milliárd dollárért megvette a Miami Marlins baseball csapatot, tehát az NBA után az MLB-ben is csapattulajdonos lett - bár ezt az adásvételt még a csapattulajdonosok 3/4-edének jóvá kell hagynia, ahogyan az az NBA-ben is van. Másrészt a Baltimore Ravens amerikai focicsapat egykori sztárja, Ray Lewis a FOX Speak for Yourself című adásában azt nyilatkozta, hogy Jordanről egy valami mindig megmarad neki - azt mondta neki, hogy az egyetlen dolog, amit bán, az az, hogy más csapat mezét is magára vette a Chicago Bullsén kívül.

A Dallas Mavericks újonc irányítója, Dennis Smith Jr. Stefan Bondynak (New York Daily News) elmondta, hogy a draft előtt elvitte őt vacsorázni a New York Knicks, ahol polipot etettek vele - először evett ilyet, esze ágában nem volt egyébként kipróbálni, de gyakorlatilag rátukmálták. Smith elmondása szerint úgy érezte, hogy nagyon is reális, hogy a Knicks választja majd ki, mert elég jól sikerült a találkozójuk, aztán a drafton máshogy történtek a dolgok, de hálás mindenért, amit érte tettek.

Smith és az 1/1-es Markelle Fultz leültek egy kicsit videójátékozni, ami egy kis "vitába" torkollott. A Philadelphia Sixers új játékmestere azt mondta, hogy Phillyben a legélvezetesebb játszani, mire Smith rákontrázott, hogy mi olyan élvezetes abban, hogy valaki folyamatosan veszít? Fultz mondta, hogy még el sem kezdődött a szezon, illetve megkérdezte Smith-t, hogy ő hány NBA meccset nyert meg, de a Dallas játékosa folyamatosan azt kérdezte, hogy mi jó van a vereségekben? Abbamaradt a dolog, de Smith még odaszúrt egyet a végén, hogy még egy nyári ligás meccset se tudtak megnyerni.

A TNT a minap a PGA Championship golftornát közvetítette, ahol a Golden State Warriors 2015-ös döntő MVP-je, Andre Iguodala elmondta, hogy Draymond Green az egyik legokosabb kosaras, akivel valaha találkozott - olyan magas a játékintelligenciája, hogy úgy tűnik a meccseken, mintha minden sportágban jó lehetne, de az a helyzet, hogy a kosárlabdán kívül minden másban katasztrófa. Iguodala elmondása szerint Green játszott tight endet is, de nem tud eldobni normálisan egy amerikai focilabdát, és a baseball labdát is képtelen eltalálni az ütővel. Azt is hozzátette AI2, hogy Green simán el tudja érni, hogy más is gyengébben játsszon, ne tudja magából kihozni a maximumot, szóval senkinek sincs könnyű dolga ellene.

A végére pedig ezúttal a Celtics új mezei maradtak:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus