Hírmorzsák 2017-08-21 (22:00)

A Pacers feljelentette a Lakerst a tampering szabály megsértése miatt - a liga vizsgálatot indított. Steve Kerr még hosszú évekig szeretne edzőként tevékenykedni. OJ Mayo vissza akar térni a Buckshoz, hogy jóvá tegye a hibáit. A Clippersnél körvonalazódik az új vezetőség. Teodosic kihagyja az Eb-t. Új játékos a Hawksnál.

Az Indiana Pacers a draft környékén feljelentette a ligánál a Los Angeles Lakerst a tampering szabály megsértése miatt - mint ismert, nem környékezheti meg egyetlen csapat sem egy másik együttes játékosát, és a Pacers úgy gondolta, hogy ennek nem tett eleget a Lakers, Magic Johnson nem megfelelő módon találkozott Paul George-dzsal a nyár elején. A liga jelenleg is vizsgálja a helyzetet, de egyelőre nem találtak semmi szabálytalant az aranysárga-liláknál. - ha vétkesnek találják a Lakerst, akkor draftpicket vehetnek el tőlük vagy pénzbüntetésre számíthatnak.

Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint a Los Angeles Clippers Michael Wingert fogja kinevezni GM-nek - ő közvetlenül az elnöknek, Lawrence Franknek fog jelenteni. Winger az előző idényben az Oklahoma City Thundernél dolgozott, korábban pedig 5 esztendőn keresztül Danny Ferry embere volt. A Clippers már fel is vette Trent Reddent segéd GM-nek - ő a Cleveland Cavaliersnél tevékenykedett, de júniusban vele sem hosszabbítottak szerződést, és korábban dolgozott már együtt Wingerrel a Clevelandnél.

Szintén a Clippershez kapcsolódik, hogy ahogy arról nemrég beszámoltunk már, Milos Teodosic sérülés miatt kihagyja az Európa-bajnokságot.

Az Atlanta Hawks részlegesen garantált, 2 éves szerződést kötött Quinn Cookkal - az előző szezonban megfordult a Dallas Mavericksnél és a New Orleans Pelicansnél is.

A jelenleg a ligából kitiltott OJ Mayo Scooby Axsonnak (Sports Illustrated) elmondta, hogy szeretne visszatérni a Milwaukee Buckshoz, ha lejár 2 éves eltiltása - mint ismert, a dobóhátvéd a liga drogellenes szabályai ellen vétett. Mayo elmondása szerint egészen kiváló kapcsolatot ápolt Jason Kidd vezetőedzővel, Giannis Antetokounmpóval és Khris Middletonnal is. Jól érezte magát a Bucksnál, de úgy érzi, hogy cserbenhagyta őket - 8 millió dollárt fizettek neki, de egy átlagon aluli játékos volt. Ha adnak neki még egy lehetőséget, megpróbálja ezt jóvá tenni, tartozik a klubnak.

A Golden State Warriors vezetőedzője, Steve Kerr Scott Ostlernek (San Francisco Chronicle) elmondta, hogy nagyjából rendben van az egészségi állapota. Szeretné azt mondani, hogy nagyszerűen érzi magát, de nem ez a helyzet. A nyara jó volt, sokat pihent, de mióta megműtötték a hátát, két éve húzódik ez a dolog nála - mint ismert, állandó fejfájásai vannak, és a háta mellett a nyakával is folyamatosan gondok vannak. Kerr elmondása szerint egyértelműen úgy készül, hogy a teljes idényben ott fog ülni a kispadon, sőt, utána még évekig.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus