Hírmorzsák 2017-08-24 (11:45)

Klay Thompson örül neki, hogy más csapatok meg akarták szerezni, meg annak is, hogy a Warriors megtartotta. Tatumnak nagyon új volt, hogy ott volt a neve egy cserepletykában - Irvinget dicsérte. A Celtics játékosai nem voltak oda Isaiah Thomasért? Olynyk, Sullinger és Smart is tagadták. A Knicks Jarrett Jack és Archie Goodwin iránt érdeklődik. Új játékos a Spursnél. Rashard Lewis lett a BIG3 MVP-je, kiosztották a bajnokság egyéni díjait.

Tegnap este volt arról szó, hogy a Cleveland Cavaliers felajánlotta a Golden State Warriorsnek Kyrie Irvinget Klay Thompsonért cserébe, amit a Golden State visszautasított - megtörtént ez korábban az Indiana Pacers és Paul George esetében is. Thompson Anthony Slaternek (The Athletic) elmondta, hogy szerinte ez jó dolog, mert a Warriors megmutatta, hogy bíznak benne, a másik két csapat pedig azt, hogy szeretnék megszerezni.

Gyakorlatilag egész pályafutása alatt benne volt a cserepletykákban, ahogy mindenki - talán LeBron Jamest és Steph Curryt leszámítva, de még Curry is megtapasztalta ezt karrierje elején, ez is a liga része. Thompson azt is hozzátette, hogy ezek csak pletykák, meg kell tudni birkózni velük, ha valaki profi sportoló. Talán öt vagy hat játékos van az egész ligában, aki érinthetetlen, de őket leszámítva mindenkinek számolnia kell ezzel. Ha valakiről pletykálnak, az azt jelenti, hogy akarják az embert, és valamit jól csinál, mindig erről az oldalról kell nézni ezt. Azzal zárta gondolatait a dobóhátvéd, hogy nagyon örül annak, hogy még mindig az oaklandieknél van, és szeretné teljes pályafutását a Warriors színeiben eltölteni.

A Cavs végül a Boston Celticsszel cserélt, és bár nagyon szerették volna, Jayson Tatumot már nem sikerült kisajtolniuk Danny Ainge-ékből. Tatum Chris Forsbergnek (ESPN) azt nyilatkozta, hogy nézte a híreket a TV-ben, amikor kiderült az Irving-féle csere, és ugyanúgy meglepődött, mint bármelyik szurkoló. Azt is látta, hogy ő is benne van a pletykákban, és nem tudta először, hogy most akkor bekerül az üzletbe vagy sem. Ez az egész nagyon új neki, hiszen még egyetlen NBA meccset sem játszott, most érkezett az egyetemről, és még nem igazán tudja, hogyan kezelje ezt. Irvingnek és Tatumnak egyébként ugyanaz az ügynöke, együtt nyaraltak idén a Bahamákon, és az irányító küldött egy üzenetet az újonc kiscsatárnak, hogy nagyon örül, hogy csapattársak lesznek. Az idei draft 1/3-asa szerint nagyon jó lesz ez így - Irving hihetetlen játékos, igazi szupersztár.

Chris Broussard (FS1) pár ligában dolgozó vezetőre hivatkozva azt mondta, hogy a Celtics játékosai nem voltak oda a végül a Clevelandbe kerülő Isaiah Thomasért a nagy egója és a Napoleon-komplexusa miatt, de erre Kelly Olynyk annyit írt twitteren, hogy abszurd, nevetséges felvetés. A Boston volt játékosa, Jared Sullinger is kiírta, hogy hazugság az egész, Marcus Smart pedig testvéreként tekintett Thomasra, és megköszönte neki a mentorálást az elmúlt években. A nagy tiltatkozás azért nem meglepő, mert Broussard-infóról van szó.

Ohm Youngmisuk (ESPN) értesülései szerint a New York Knicks Jarrett Jack és Archie Goodwin iránt érdeklődik. Jack tavaly játszott egy rövid ideig a New Orleans Pelicansnél az ACL-szakadását követően, Goodwin pedig volt már Jeff Hornacek játékosa a Phoenix Sunsnál, de sehol nem tudott megragadni.

A San Antonio Spurs leszerződtette London Perrantest - Michael Scotto (Basketball Insiders) értesülései szerint 1 éves, részlegesen garantált szerződést, tehát gyakorlatilag edzőtábor-meghívót kapott a nyári ligában a Miami Heatnél megforduló játékos.

A végére pedig ezúttal a BIG3 egyéni trófeái maradtak, amit a hajnal folyamán ki is osztottak:

MVP: Rashard Lewis (3 Headed Monsters)
Év Edzője: Rick Mahorn (Trilogy)
Év Kapitánya: Kenyon Martin (Trilogy)
Év Védője: James White (Trilogy)
Akit a legnehezebb fogni: Al Harrington (Trilogy)
A legjobb trash talker: Stephen Jackson (Killer 3s)
A legjobban öltözött: Cuttino Mobley (Power)
A legjobb negyedik ember: Al Thornton (3's Company)

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus