Hírmorzsák 2017-08-24 (20:30)

LeBron kifakadt Isaiah Thomas mezeinek égetése miatt - Jaylen Brown szerint is szánalmas ez. Kobe Bryant azt akarja, hogy Thomas All-NBA első csapatba kerüljön a most következő idényben. Állnak a tárgyalások a Knicks és a Rockets között - lehet, hogy Melo New Yorkban kezdi meg az edzőtábort. A vezetőségbe és a játékoskeretbe is igazolt a Clippers.

Joe Vardon (cleveland.com) értesülései szerint a Cleveland Cavaliers sztárja, LeBron James beszélt Koby Altman GM-mel, miután elcserélte Kyrie Irvinget a Boston Celticshez - hogy mit mondott, azt nem lehet tudni. James a közösségi médiában egyelőre csak Irving távozásával foglalkozott, az új érkezőkkel nem, de ma délután kifakadt - előkerültek olyan felvételek, amelyeken Isaiah Thomas bostoni mezét égetik a Celtics-drukkerek, és ez kiverte a biztosítékot Jamesnél, szerinte kezd ez a mezégetés teljesen nevetséges lenni.

LeBron szerint Thomast elcserélték, és nem tudja, hogy ezen mit nem lehet érteni - ráadásul egy olyan embernél csinálták ezt, aki a húga halála után is pályára lépett. Gordon Haywardnál is voltak ilyen mezégetések, de James annyit mondott, hogy ő meg megdolgozott azért a pénzért, amit kap, és úgy döntött, ahogy számára és a családjának a legjobb. Folyamatosan fejlődött, All-Star lett, stb., és ha nem lennének ennyire jók, akkor pont a szurkolók követelnék, hogy cseréljék el őket. James szerint amikor ők döntenek a saját akaratuk szerint, akkor árulók, gyávák, bezzeg amikor elcserélik őket, akkor az a szöveg jön, hogy "ilyen az üzlet". Jaylen Brown is megszólalt az ügyben - szánalmasnak nevezte azt, hogy Thomas mezét égette néhány bostoni.

Thomasszal kapcsolatban azt is meg lehet említeni, hogy Kobe Bryant twitteren egy kihívást állított elé - az aranysárga-lilák ikonja azt akarja, hogy a Clevelandbe cserélt irányító az All-NBA első csapatba kerüljön a most következő idényben.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy a New York Knicks és a Houston Rockets között megálltak a beszélgetések Carmelo Anthonyval kapcsolatban. A Rocketsnek egy harmadik vagy esetleg egy negyedik csapatot is találnia kellene, hogy össze tudják hozni az üzletet, de ez egyelőre nem megy, és mindkét csapat felkészült arra a lehetőségre is, hogy Melo a Knicksnél kezdi meg az edzőtábort.

A Los Angeles Clippersnél tovább folytatódik a vezetőség átformálása - Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy felvették segéd GM-nek Mark Hughest, aki legutóbb a New York Knicksnél tevékenykedett. Ő Michael Winger, Trent Redden és Jerry West után a negyedik új arc a vezetőség élén. A Clippersnél játékost is igazoltak - Chris Reichert (2 Ways 10 Days) információi szerint LaDontae Henton edzőtábormeghívót kapott Exhibit 10 kikötéssel, ami annyit tesz, hogy two-way szerződést lehet belőle csinálni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus