Hírmorzsák 2017-08-25 (20:45)

Újfent előkerült, hogy James lelép jövő nyáron Clevelandből - elengedte Jordan hat bajnoki címét? Shumpert kért cserét a Cavstől, vagy a csapat akarja elpasszolni? Okafor fogyott, reményei szerint ez kifizetődik majd. Isaiah Thomast több orvos is megvizsgálja majd Clevelandben. A Suns egyik újonca 4-6 hónapra kiesett (meniscus-szakadás). Melo lemaradt a Knicks szezonbérletéről.

Ric Bucher (Bleacher Report) információi szerint úgy számol több vezető is a ligában, hogy LeBron James biztosan távozik a Cleveland Cavalierstől az idény végén. A Los Angeles Lakersszel kötötték össze sokan Jamest, méghozzá három indok miatt - egyrészt így még inkább kitaposhatná magának az utat a TV- és filmiparban, ahol pályafutása után tevékenykedhet tovább, másrészt három különböző csapattal lehetne bajnok, harmadrészt pedig ezzel megnyílna az út egy lehetséges részesedés felé a Lakersben.

Bucher forrása szerint Michael Jordan hat bajnoki címét, illetve ennek megdöntését elengedte LeBron, mert még ha 5 jó évet is gondol magának, azzal reálisan ő sem számol már, hogy mondjuk ötből négyszer le tudja győzni ezt a Golden State Warriorst. A forrás szerint az is mutatja, hogy már nem Jordan bajnoki címeinek túlszárnyalása James első számú célja, hogy a döntő alatt azt nyilatkozta, hogy már nincs mit bizonyítania. Hozzá kell tenni, hogy Bucher finoman szólva sem a legmegbízhatóbb újságíró.

Dave McMenamin (ESPN) jelentette, hogy Iman Shumpert is cserét kért a Clevelandtől, de hiába tárgyalt a Cavs a Minnesota Timberwolvesszal és a Houston Rockets-cel is, semmi nem lett végül a beszélgetésekből. Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) nem sokkal később írta ki twitterre, hogy az ő forrásai tagadják, hogy Shumpert kérte volna a cseréjét, a Cavs viszont folyamatosan árulja, megpróbálják elpasszolni.

A Philadelphia Sixers centere, Jahlil Okafor nagyjából 9 kilót fogyott egy év alatt a majdnem teljesen vegetáriánus étrendjének köszönhetően - tejtermékeket nem eszik, halat viszont alkalmanként igen. A center Jessica Cameratónak (CSN) azt nyilatkozta, hogy jobban érzi magát, könnyebbnek, és nagyon komolyan veszi az egészségét - reményei szerint ez kifizetődik majd. Elmondása szerint nem igazán tudja, mi lesz a szerepe, de nem is nagyon volt még olyan, hogy mindenki bevethető legyen egyszerre - ha elkezdődik az edzőtábor, akkor kiderülnek a dolgok.

A Phoenix Suns újonca, Davon Reed rögtön 4-6 hónapos kihagyással kezdi profi karrierjét, miután meg kellett műteni a bal térdében a meniscusát - helyrehozták, nem kivették, ezért vesz igénybe ilyen hosszú időt a gyógyulása.

A Boston Celticstől a Cavshez cserélt Isaiah Thomasnak hét napja van arra, hogy megjelenjen új csapatánál. Mint ismert, az előző idénye idő előtt ért véget csípősérülése miatt, és most épp ezért a Cavs csapatorvosai mellett a Clevelandi Klinika ismert csípőspecialistája is meg fogja nézni, hogy milyen állapotban van.

A végére pedig a New York Knicks maradt, akik lehagyták Carmelo Anthonyt a szezonbérlet-promócióról. Bár tegnap este jöttek olyan hírek, hogy úgy készül a Knicks és a Houston Rockets is, hogy Anthony New Yorkban kezdheti meg az edzőtábort, de nem úgy néz ki, mintha akár csak rövidtávon is számolna sztárjával a Knicks.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus