Hírmorzsák 2017-08-26 (21:15)

Nerlens Noel 1 évre 4.1 millió dollárért marad a Mavsnél, aláírta a QO-t - 4 évre 70 milliót utasított vissza július elején. A Celtics és a Cavs ma tárgyalnak egymással, hogy mi legyen az Irving-Thomas cserével. A Cleveland közel állt ahhoz, hogy megszerezze Paul George-ot és Bledsoe-t is - többek között Irving került volna a Sunshoz, az idei 1/4-es pick pedig Indianába. Durant szerint sosem volt vége a barátságuknak Westbrookkal - szerinte a 2001-es Lakers lenne a legnehezebb matchup számukra. James Michael McAdoo a Sixersnél.

Chris Haynes (ESPN) jelentette, hogy a Dallas Mavericks korlátozott szabadügynök centere, Nerlens Noel elfogadta a QO-t, tehát 1 évre 4.1 millió dollárért írt alá. Adrian Wojnarowski (ESPN) úgy tudja, hogy a Mavs július elsején 4 évre 70 millió dolláros szerződést ajánlott Noelnek, de nem akarta elfogadni, mert maximum kontraktust akart kapni, Tim MacMahon (ESPN) információi szerint pedig a csapat pedig nem sokkal később visszavonta ajánlatát.

Az előbb említett Adrian Wojnarowski írta meg a délután folyamán, hogy a Cleveland Cavaliers és a Boston Celtics ma fognak beszélni arról, hogy mi legyen a Kyrie Irving-féle cserével - mint ismert, Isaiah Thomas csípőjének állapota miatt egyelőre áll a helyzet. Wojnarowski úgy tudja, hogy a Cavs valószínűleg további kompenzációt kér Thomas, Jae Crowder és a 2018-as Brooklyn Nets első körös mellett - csütörtökig van egyébként idejük jóváhagyni a cserét.

Jason Lloyd (The Atletic) információi szerint a Cleveland közel állt ahhoz, hogy összehozzon egy háromcsapatos cserét, mielőtt nem adtak új szerződést David Griffinnek, és így távozott a klubtól. Ebben a cserében Irving és Channing Frye kerültek volna a Phoenix Sunshoz, az idei 1/4-es draftjog, Iman Shumpert és Jared Dudley az Indiana Pacershez, Paul George és Eric Bledsoe pedig a Cavshez.

A New York Knicks sztárja, Kristaps Porzingis instagramon írta meg egyik célját a következő idényre - annyit írt ki egy képpel együtt, hogy be fogják választani az All-Star gálára.

A Philadelphia Sixers two-way szerződést adott James Michael McAdoo-nak, aki kétszeres bajnok a Golden State Warriorsszel, de a címvédő nem adott neki QO-t idén nyáron, így korlátozások nélkül igazolhatott oda, ahova akart.

Ha már a Warriors, akkor térjünk ki Kevin Durantre, aki a Bill Simmons Podcast vendége volt, ahol elmondta, hogy szerinte sosem volt vége a barátságuknak Russell Westbrookkal - nem beszélnek egymással, de nincs semmi problémájuk. Durant azt is elmondta, hogy szerinte a 2001-es, a PO-ban 16-1-es mérleget produkáló Los Angeles Lakers lenne számukra a legnehezebb matchup, mert Shaquille O'Neal elég nagydarab volt - ellenük szükség lenne a magas szerkezetre, és Kobe Bryant ihletett formában volt abban az idényben. A megoldás KD szerint az lenne, hogy sok elzárás-leválást játszanak Shaq ellen, hogy Steph Curryt, Klay Thompsont vagy őt kelljen fognia - őt pedig bedupláznák, hogy passzoljon minden egyes alkalommal, ha megkapja a labdát.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus