Hírmorzsák 2017-08-27 (21:00)

A Cavs további kompenzációt kér a Celticstől Thomas állapota miatt - ha nem kapja meg, megvétózhatja az üzletet. Solomon Hill az alapszakasz nagy részét kihagyhatja, meg kellett műteni a combhajlítóját. Kobe MVP-szezont vár Antetokounmpótól.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette tegnap este, hogy a Cleveland Cavaliers további kompenzációt kér a Boston Celticstől Isaiah Thomas állapota miatt - amennyiben ezt nem kapják meg, úgy Thomas csípősérülése és állapota miatt megvétózhatják a cserét.

Szintén Wojnarowski hozta a hírt ma este, hogy a New Orleans Pelicans kiscsatárát, Solomon Hillt meg kellett műteni - elszakadt a combhajlítója, ezt kellett helyrehozni, és Wojnarowski forrásai szerint Hill az alapszakasz nagy részét kihagyhatja. A csapat közben hivatalosan is bejelentette, hogy 6-8 hónapos kihagyás vár a játékosra.

Három napja volt arról szó, hogy Kobe Bryant egy kihívást állított Isaiah Thomas elé, hogy legyen az All-NBA első csapat tagja. Több más sportolóval is megcsinálta ezt Bryant, Giannis Antetokounmpo pedig ráírt twitteren, hogy várja az ő feladatát. Neki Kobe csak annyit írt, "MVP".

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus