Hírmorzsák 2017-08-28 (11:15)

Ben Simmons a liga legjobbja akar lenni, a Sixers célja a PO. A Cavs valószínűleg Tatumot vagy Jaylen Brownt akarja a Celticstől, reálisan még egy első körös picket kaphatnak. Kobe John Walltól All-Defensive első csapatot vár. Bruno Caboclót elküldték a brazil válogatottól. Damian Lillard 1-es mezét visszavonultatta a Weber State egyetem.

A Philadelphia Sixers tavalyi 1/1-ese, Ben Simmons Niall Seewangnek (ESPN) elmondta, hogy a liga legjobbja akar lenni, ez a célja - nem a többi újonc érdekli, hanem a legjobbak, mert erre a szintre akar kerülni. Fizikálisan készen áll, nagyon várja már az idény kezdetét - keményen kell dolgoznia, de ha a csapatból mindenki megteszi ezt, nagy dolgokra lehetnek képesek. A céljuk a rájátszásba kerülés - hisznek egymásban, és ha odateszik magukat, akkor elérhető számukra a PO Simmons szerint.

Adrian Wojnarowski (ESPN) a Sportscenterben elmondta, hogy a Cleveland Cavaliers valószínűleg azok közül a fiatalok közül próbál meg valakit megszerezni a Boston Celticstől, akiket eredetileg kértek - Jayson Tatumot vagy Jaylen Brownt akarják, de jó eséllyel belőlük semmit nem fognak látni. A Bostonnak azonban rengeteg első körös pickje van, más csapatoktól is begyűjtöttek párat, és reálisan ezek közül akar majd még egyet megkapni a Cavs, hogy véglegesítsék a cserét.

Az utóbbi napok a "Kobe Bryant Challenge" jegyében teltek. A WizardsTalk twitterfiók kérdezett rá az aranysárga-lilák ikonjánál arra, hogy mi lesz John Wall feladata a most következő idényre, amire annyit mondott Bryant, hogy All-Defensive első csapat - Wall reagált is rá annyival, hogy nem is kell többet mondani.

A Toronto Raptorsnál nem sokat játszó Bruno Caboclót elküldték a hétvégén a brazil válogatottól, mert egy AmeriCup mérkőzésen egyszerűen nem lépett pályára, mikor az edzője be akarta cserélni a második negyedben.

A végére pedig a Portland TrailBlazers sztárja, Damian Lillard maradt, akinek tegnap visszavonultatták az 1-es mezszámát a Weber State egyetemen:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus