Hírmorzsák 2017-08-29 (09:15)

Durant alig várja már Teodosicot az NBA-ben - a szerb osztotta ki a legszebb passzt, amit valaha látott, a Clippersnek pedig jót fog tenni szerinte a változás. Odom szerint még mindig a ligában kellene lennie - a 2011-es cseréje vetett véget karrierjének. A Cavs mégsem újítja fel stadionját 140 millió dollárért. Új játékos a Celticsnél és Orlandóban. A Boston Thomas Robinsont teszteli. Elton Brand a Sixers G-Ligás csapatának GM-je lett. Gallinari jól van, majdnem játékra kész.

Lamar Odom Shams Charaniával (The Vertical, Yahoo Sports) beszélgetett, és elmondása szerint a 2011-es cseréje volt az, ami lényegében véget vetett pályafutásának - először a New Orleans Pelicanshez postázta őt a Los Angeles Lakers, aztán mivel a Chris Paul-cserét megvétózták, a Dallas Maverickshez került végül. Odom szerint soha többé nem volt már önmaga, nagyon bántotta az a lépés - kiváló kapcsolatot ápolt Kobe Bryanttel és Pau Gasollal is, ismerte a csapat rendszerét, életének egy különleges szakaszát töltötte az aranysárga-liláknál. Elcserélték, miután kiestek a Dallas ellen a PO-ban, pedig abban az idényben ő lett a legjobb hatodik ember - nem értette, miért, és hogy mit kellett volna még tennie. Sokszor gondol arra, mennyi maradt még benne - voltak már akkor is gondjai, de hacsak nem jött volna közbe sérülés, még mindig képes lenne az NBA-ben játszani, és még mindig a ligában kellene lennie.

Karen Farkas (Cleveland Plain Dealer) jelentette, hogy a Cleveland Cavaliers mégsem fogja felújítani 140 millió dollárért a Quicken Loans Arenát. Ennek az az oka, hogy a pénz felét adóból állnák, csak a másik felét adná a csapat, illetve tulajdonosuk, Dan Gilbert, de több csoport is ellenezte, hogy az adófizetők pénzét erre költsék, és úgy tűnik, hogy sikerrel is járt akciójuk.

Voltak szerződtetések. A Boston Celtics LJ Leaket szerződtette egy részlegesen garantált megállapodással - a Georgetown után nem kelt el a drafton, a Houston Rocketsnél játszott a nyári ligában, és valószínűleg kiteszik a keretből, aztán a D-Ligás együttesnél, a Maine Red Clawsnál fog játszani. A Celticsnél lehet megemlíteni, hogy Thomas Robinson náluk edz. Az Orlando Magic Rodney Purvisszel írt alá egy részlegesen garantált kontraktust - neki ugyanaz lesz a sorsa, mint Leaknek, és egyébként a UConnról jelentkezett az idei draftra, majd a Utah Jazznél töltött két mérkőzést a nyári ligában.

Nem a játékosokhoz köthető, de Elton Brand következő munkahelye is megvan. A nem olyan rég visszavonult magasember a Philadelphia Sixers G-Ligás csapatának, a Delaware 87-ersnek lesz a GM-je - tavaly a játékosok fejlesztésével kapcsolatos tanácsadóként tevékenykedett a Sixersnél.

A Los Angeles Clippers új kiscsatára, Danilo Gallinari néhány napja a TMZ Sportsnak azt mondta, hogy nagyon jól érzi magát, és majdnem teljesen készen áll a játékra - mint ismert, az olasz eltörte a kezét, mikor az olasz válogatott hollandok elleni felkészülési mérkőzésén behúzott egyet Jito Koknak.

A végére pedig szintén a Clippers maradt, miután Kevin Durant több dologról is beszélt a CSN Bay Areának, így róluk is. Durant elmondása szerint minden csapatnak szüksége van néha új energiákra - vagy távozik egy nagy játékos, vagy érkezik, de ez kell minden együttesnél, és szerinte a Clippersnek jót fog tenni az az átalakulás, amin a nyáron keresztülmentek. Azt is elmondta, hogy alig várja már, hogy Milos Teodosicot az NBA-ben láthassa, mert ő osztotta ki a legszebb passzt, amit valaha látott. Durant erre gondolt:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus