Hírmorzsák 2017-08-30 (20:45)

A Bucks Brogdont és Middletont most is felajánlotta a Cavsnek, ha nem lesz meg a Thomas-féle csere a Bostonnal. Egy GM szerint Irvingnek Top10 játékosnak kell lennie, hogy megérje a Celtics által adott csomagot. Isaiah Thomas a teljes idényt is kihagyhatja? A Boston Gordon Hayward miatt nem cserélt Jimmy Butlerért. Kijöttek a vegasi over/underek - a Warriors a liga élén, a Bulls a végén.

Zach Lowe (ESPN) jelentett több hírt is a Boston Celticsszel és a Cleveland Cavaliersszel kapcsolatban. Egyrészt Lowe információi szerint a Milwaukee Bucks beajánlotta a Cavsnek Malcolm Brogdont és Khris Middletont Kyrie Irvingért, amennyiben kútba esik az Isaiah Thomas-féle tranzakció. Mint ismert, bizonyos források szerint ezt a csomagot ajánlották egy első körös pickkel együtt eredetileg is.

Másrészt egy GM azt mondta Lowe-nak, hogy liga top10 játékossá kell fejlődnie Irvingnek ahhoz, hogy kiegyenlítse azt a csomagot, amit adott érte a Celtics - már ha lesz csere.

Harmadrészt Lowe információi szerint Jimmy Butlerért azért nem cserélt a Boston, mert volt némi aggodalmuk, hogyan férnek meg egymás mellett Gordon Haywarddal (nemcsak a pályán, hanem személyiség szempontjából is), Paul George esetében pedig az jelentett gondot, hogy jövő nyáron ingyen leléphetett volna.

Negyedrészt pedig Lowe forrásai szerint van egy kis esély arra is, hogy Isaiah Thomas a teljes 2017/18-as szezont kihagyja, amennyiben nem gyógyul a vártnak megfelelően csípősérülése - mint ismert, nem műtötték meg, másfajta gyógymódokat alkalmaztak esetében.

A végére pedig kijöttek a Westgate Las Vegas SuperBook over/underjei a 2017/18-as alapszakaszra. A Golden State Warriorst (67.5) messze a liga fölé teszik, hiszen a második helyezett Boston Celtics (56.5) 11, a harmadik helyezett Houston Rockets (55.5) pedig 12 győzelemmel alacsonyabb over/undert kapott. A teljes listát ezen a linken megtaláljátok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus