Hírmorzsák 2017-08-31 (10:00)

Hivatalos a Kyrie Irving-féle csere a Cavs és a Celtics között - még egy 2020-as második köröst kapott a Cleveland. A Blazers kivásárolta Andrew Nicholsont. Lillard szerint az emberek akkor sem ismerik be, hogy lesz jobb Michael Jordannél, ha tényleg lesz ilyen. Cameron Payne jobb lábfejét újra műteni kell, 3 hónap kihagyás vár rá.

Adrian Wojnarowski (ESPN) hozta hajnalban a hírt, hogy a Cleveland Cavaliers és a Boston Celtics megegyezett egymással a Kyrie Irving-féle cseréről, amely most már hivatalos - Danny Ainge-ék Isaiah Thomas, Jae Crowder, Ante Zizic és a 2018-as Brooklyn Nets első körös mellett odaadják még a Cavsnek a Miami Heat 2020-as második körösét is.

A Portland TrailBlazers stretch provision segítségével kivásárolta Andrew Nicholsont - mivel 2+1 játékosopciós éve volt még hátra szerződéséből, így elvileg 7 évre nyújtották el a még kontraktusában szereplő 20 millió dollárt, évente kevesebb mint 3 millióval nyomja tehát a sapkát erre az időtartamra. Nicholsont még az Allen Crabbe-féle cserében kapta meg a Portland a Brooklyn Netstől.

Ha már a Blazers, akkor itt lehet kitérni rá, hogy Damian Lillard kérdezz-feleleket tartott twitteren, és az egyik követője arról érdeklődött nála, hogy szerinte LeBron James lehet-e majd a GOAT, a valaha volt legjobb. Lillard annyit írt rá, hogy szerinte az emberek akkor sem fogják beismerni, hogy van jobb Michael Jordannél, ha előfordul ilyen.

Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy a Chicago Bulls irányítója, Cameron Payne 3 hónapra kiesett, tehát november legvégén térhet vissza, miután újra meg kellett műteni jobb lábfejét - erre egyébként tavaly is szükség volt már, 14 hónapon belül harmadjára fekszik kés alá ugyanazzal a lábával, ami nem túl sok jót vetít előre hosszútávon a fiatal irányító számára.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus