Hírmorzsák 2017-09-02 (13:00)

Kevin Durant szerint LeBron marad a Cavsnél, ezt Jamesnek is megmondta. Dan Gilbert pár éven belül eladja a Cavst? Irving nagyon várja már, hogy Brad Stevens irányítása alatt játszhasson. Hivatalos a Bulls és a Pelicans cseréje. Jonathon Simmonst úgy kellett csónakkal kimenteni Houstonból.

A Golden State Warriors sztárja, Kevin Durant Bill Simmons Podcastjében elmondta, hogy szerinte LeBron James marad a Cleveland Cavaliersnél - meg is mondta LeBronnak, hogy szerinte az ohióiaknál fogja befejezni pályafutását, ott már ő irányít.

Szintén a Cavshez tartozik, hogy Joe Vardon (Cleveland.com) klubon kívüli forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy Dan Gilbert pár éven belül elkezdheti megfontolni, hogy eladja a franchise-t.

Gary Washburn (ESPN) jelentette először, hogy Kyrie Irvingnek nagyon tetszik, hogy a Boston Celticshez cserélték, és nagyon várja már, hogy Brad Stevens irányítása alatt játszhasson, de ezt ő maga is elmondta bemutató sajtótájékoztatóján. Irving elmondása szerint szeretne zseniális edzők, elmék és egyének közelében lenni, és szerinte pont időben került most Bostonba. Nagyon bízik ebben a megérzésében, és örül, hogy így alakultak a dolgok. Azokról az indokokról egyébként nem akart beszélni, amik arra vezették, hogy cserét kérjen a Clevelandtől.

Hivatalosan bejelentették a Chicago Bulls és a New Orleans Pelicans közötti cserét: Ater Majok játékjogát adta a Bulls Quincy Pondexterért, egy későbbi második körös pickért és készpénzért.

A végére pedig Jonathon Simmons maradt - az Orlando Magic új swingmanje a Harvey hurrikán miatt houstoni házában rekedt több napig. Volt elraktározott élelme az ilyen helyzetekre, de még nagyjából húszan nála húzták meg magukat, mert a saját házaikat el kellett hagyniuk, így viszont kifogytak az ételből. Trae the Truth (egy rapper) mentette meg őket, akiért Houstonba mentek csónakkal, és őket is felvették, de Simmons elmondása szerint az utolsó 1.5-2 napban lényegében semmit nem evett, mert a velük lévő gyerekeknek spórolták az ételt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus