Hírmorzsák 2017-09-04 (10:00)

John Wall szerint ő a legjobb two-way irányító a ligában. Harden megígérte, hogy sosem hagyja el a Rocketset. Isaiah Thomas már várja, hogy a Cavsben játsszon. Amare visszavonult. Randy Wittman az Orlando szakmai stábjában. Martell Webster megpróbálkozik a visszatéréssel.

A Washington Wizards sztárja, John Wall a Miami egyetemen edzett többek között csapattársával, Kelly Oubre Jr.-ral és LeBron Jamesszel, amikor a BallisLife megkereste, Wall pedig úgy mutatta be magát, mint a liga legjobb two-way irányítója.

A Houston Rockets hátvédjének, James Hardennek könyörgött twitteren egy követője, hogy sose hagyja el Houstont, Harden pedig azt válaszolta, hogy megígéri, hogy nem fogja.

Arról mi is írtunk korábban, hogy a hírek szerint Isaiah Thomast érzelmileg elég rosszul érintette, hogy elcserélték a Boston Celticstől  - Joe Vardon (Cleveland.com) értesülései szerint ettől függetlenül Thomas már abszolút várja, hogy a Cavsnél játsszon a most következő idényben.

Utoljára Washingtonban játszott 2015-ben Martell Webster, aki Gary Washburn (Boston Globe) információi szerint megpróbálkozik a visszatéréssel - több hátműtétje is volt, és 31 éves lesz decemberben, egyébként 2005-ben még a hatodik helyen vitték el a drafton.

Témába vág, csak pont ellenkező előjellel, amiről tegnap már olvashattatok: Amare Stoudemire végleg visszavonult a kosárlabdázástól.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy az Orlando Magic leszerződteti Randy Wittmant - a Wizards volt vezetőedzője tanácsadóként dolgozik majd Frank Vogel vezetőedző mellett. A Magic egyébként a távozó David Adelmant házon belül helyettesíti, Jay Hernandez és Matt Hill a továbbiakban nagyobb szerepet kapnak.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus