Hírmorzsák 2017-09-11 (10:15)

Pierce megkezdte a kibékülést Ray Allennel, erre biztatja a többi egykori bostonit is. Carmelo Anthony tartja a kapcsolatot az Eb-n játszó Knicks-játékosokkal. Malik Monk továbbra sem tud edzeni a bokája miatt. Kidd-Gilchrist marad a Hornets kezdő hármasa - Clifford szerint a kiscsatár Top10 védő lesz a most következő idényben. Új játékosok a Kingsnél és a Wizardsnál, a Bucks kitett egy embert keretéből.

A mai morzsát Paul Pierce-szel kezdjük, aki megkezdte a nagy kibékülést - kirakott egy képet instagramra, amin Ray Allennel együtt van, azt írta mellé, hogy "Itt az ideje újra összehozni a bandát. Nem számít, mi történt, különleges kapcsolat volt közöttünk, amit nem lehet szétszakítani.", és betagelte Kevin Garnettet és Rajon Rondót a Boston Celtics 2008-as bajnokcsapatából.

David Pick jelentette, hogy a New York Knicks sztárja, Carmelo Anthony azért továbbra is tartja a kapcsolatot csapattársaival - mint ismert, szeretne még az off-szezon során a Houston Rocketshez kerülni, de csak oda, így elég limitáltak a csapat lehetőségei, és jó esély van rá, hogy legalább az edzőtábort a Knicksnél kezdje meg. Pick úgy tudja, hogy Melo Mindaugas Kuzminskas, Willy Hernangomez és Kristaps Porzingis játékát is követi az Eb-n, és írt nekik néhány bátorító szót is - igaz, Kuzminskas szombaton búcsúzott csapatával a kontinensviadaltól.

Rick Bonnell (Charlotte Observer) értesülései szerint Malik Monknak továbbra is problémája van a bokájával - mint ismert, a nyári ligát emiatt hagyta ki, és Steve Clifford vezetőedző akkor is elmondta, hogy elég súlyos sérülésről van szó. Bonnell úgy tudja, hogy Monk nemrég nem tudott befejezni egy fizikailag nem túl megterhelő edzést sem a bokája miatt.

Felmerült pedig az is a szurkolók között, hogy kezdjen ő Michael Kidd-Gilchrist helyett, mert sokkal jobb dobó, de MKG marad a kezdő hármas, ezt maga Clifford jelentette ki. A tréner azt mondta Bonnellnek, hogy a spacing a támadójáték egyik alapja, de nem olyan fontos, mint a játékosban rejlő versenyszellem, a kosaras egyénisége, illetve tehetsége. Clifford szerint Kidd-Gilchrist nagyon érzi a játékot, és a csapat az első számára - szerinte MKG Top10 védő lehet az egész ligában a most következő idényben.

A Sacramento Kings edzőtáborszerződést adott Matt Jonesnak - a Duke-ról került a draftra idén, nem kelt el a játékosbörzén, majd a Houston Rockets nyári ligás csapatában játszott, de valószínűleg csak a G-Ligában kaphat majd szerepet, mert a Kingsnek van már 15 garantált és 2 two-way kontraktusa. A Washington Wizards Carrick Felixnek adott meghívót az edzőtáborra - ő legutóbb 2013/14-ben játszott az NBA-ben a Cleveland Cavaliersnél, az előző három évet a G-Ligában töltötte, a legutóbbi idényben pedig 9.1 pontot, 3.9 pattanót és 1.4 gólpasszt átlagolt. A Milwaukee Bucks kitette keretéből Jalen Moore-t - ő two-way szerződést kapott még korábban a csapattól.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus