Hírmorzsák 2017-09-13 (10:15)

Westbrook 10 évre hosszabbított a Jordan Branddel, a márka legjobban fizetett sportolója lett. Muhammad marad a Timberwolvesnál. Magic Johnsont a Warriors, a Pistons és a Knicks is kereste korábban, de mindenkinek nemet mondott. Kobe nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy mindkét mezszámát visszavonultatja a Lakers. Dragic szerint Doncic egy szupersztár és gyerek is egyben. Melo, McCollum és DeRozan is kiakadtak az ESPN és a Sports Illustrated Top100-as listáin. Elkészült a KD 10 'Finals' cipő, a hatereknek némi üzenettel.

Nick DePaula (ESPN) értesülései szerint Russell Westbrook 10 éves hosszabbítást írt alá a Jordan Branddel - a hírek szerint a márka legjobban fizetett szponzorált sportolója lett ezzel az új megállapodással. A 2025/26-os idény végéig tehát a Jordant reklámozza az Oklahoma City Thunder sztárja, és szerződése alapján lesznek kosaras és pályán kívüli signature cipői is.

Volt egy aláírás a tegnap este folyamán - a Minnesota Timberwolves 1 évre 1.6 millió dollárért, tehát a veterán minimumért visszaigazolta Shabazz Muhammadot. Mint ismert, ő még korlátozott szabadügynökként kezdte az off-szezont, de lemondtak QO-járól, hogy nagyobb helyük legyen a sapka alatt. Azzal, hogy mégis a Timberwolvesnál maradt, megmaradtak a Bird-jogai.

A Los Angeles Lakers jelenlegi elnöke, Magic Johnson az ESPN First Take című műsorában elmondta, hogy a Golden State Warriorstől Joe Lacob, a Detroit Pistonstól Tom Gores, illetve a New York Knickstől Steve Mills is megkereste az utóbbi években, hogy csatlakozzon a csapatukhoz, de mindenkinek azt válaszolta, hogy ő Laker.

Tegnap este már szóba került, hogy Kobe Bryant mindkét mezszámát visszavonultatja az aranysárga-lila alakulat. Bryant hivatalos közleményében azt írta, hogy Olaszországban felnőve mindig arról álmodozott, hogy a Lakersnél visszavonultatják a mezét, de soha nem gondolta, hogy kettőt is vissza fognak. Nagy megtiszteltetés érte a klub részéről, és nagyon hálás a szurkolók rajongásáért. Magic annyit mondott a témával kapcsolatban, hogy Kobe megérdemelte ezt - Bryant minden idők egyik legjobb Lakers-játékosa és kosarasa, az ő Rushmore-hegyén (tehát szerinte minden idők négy legjobbja között) ott van. 

Arról tegnap este olvashattatok már, hogy a szlovének a még mindig csak 18 esztendős, 27 pontig jutó Luka Doncic és a 26 pontos Goran Dragic vezetésével legyőzték a letteket, így elődöntőbe jutottak az Eb-n. A Miami Heat irányítója azt mondta a találkozó után a jövő évi drafton Top5-be várt társáról, hogy Doncic egy szupersztár, de még mindig gyerek, rajzfilmeket meg Jóbarátokat néz. Nagyon szerencsések, hogy ott van velük, mert a pályán egészen hihetetlen dolgokat művel.

Az ESPN elkezdte Top100-as listáját a játékosoknál - hétfőn 76-100, tegnap pedig 51-75 között tudhattuk meg a neveket, és mint minden évben, ez most is kiverte néhány embernél a biztosítékot. Carmelo Anthony a 64. helyre került, szerinte ez tiszteletlenség, CJ McCollum pedig azt az ötletet dobta fel, hogy nekik is el kellene kezdeniük rangsorolni az újságírókat erősségek, gyengeségek és források alapján. DeMar DeRozannek a Sports Illustrated 100-as listája nem tetszett, ahol a 36. helyet kapta - annyit írt twitteren, hogy "F SI"...

A végére pedig a Nike-tól a KD 10 'Finals' cipő maradt:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus