Hírmorzsák 2017-09-16 (09:00)

Shumpert szerint a Cavsnél nem lepődtek meg, hogy Irving cserét kért, csak arra nem számítottak, hogy ez így fog lezajlani. Már a Board of Governors szavaz a lottery-rendszer megreformálásáról és a pihentetés szabályozásáról. Jason Terry marad a Bucksnál. Anthony Morrow a Blazers edzőtáborában. Andrew Bogut sípcsontja teljesen ép. A Nike bemutatta a 'Statement' alternate mezeket. 30-as lista a csapatok 21. században nyújtott teljesítménye alapján.

A Cleveland Cavaliers hátvédje, Iman Shumpert a Complex Everyday Struggle című műsorában elmondta, hogy azon nem lepődtek meg, hogy Kyrie Irving cserét kért a csapattól - ott volt három szupersztár, All-Star játékos egy csapatban, és neki is nehéz megbirkóznia a helyzettel, hát még annak a három embernek. Azzal nem számoltak, hogy ez úgy fog lezajlani, ahogy - nem gondolták, hogy ez ilyen nagy dolog lesz, meg hogy majd erről szólnak a hírek hetekig, és nem tudják, hogyan került nyilvánosságra. Azt szerették volna, ha a semmiből történik meg ez a csere, és nem kérdezgetik őket folyamatosan a szurkolók, hogy mi igaz, mi nem igaz.

A hét elején volt arról szó, hogy megvannak az új lottery-rendszer részletei - ezen a linken olvashattok róluk. A liga versenybizottsága megtárgyalta ezt, és a Board of Governors, azaz a tulajdonosok elé terjesztette a pihentetést szabályozó rendeletekkel együtt. Utóbbi alapján bizonyos esetekben büntetést kaphatnak csapatok a játékosaik pihentetéséért, például ha egyszerre több emberrel csinálják ezt, vagy ha egészséges játékost ültetnek ki olyan mérkőzésen, amelyet az országos TV közvetít - ha pihentetnek, azt is a hazai meccseiken kell, és az ilyenkor pihenő sztároknak a mérkőzés előtt elérhetőnek kell lenniük a szurkolók számára.

Volt két szerződtetés. A Milwaukee Bucks visszaigazolta Jason Terryt egy évre 2.3 millió dollárért, tehát a veterán minimumért. A Portland TrailBlazers pedig edzőtábormeghívót, tehát 1 éves, nem garantált szerződést adott Anthony Morrow-nak.

David Aldridge (nba.com) jelentette, hogy Andrew Bogutot nemrég megvizsgálták CT-vel, ami azt mutatta ki, hogy az előző idényben eltört sípcsontja teljesen meggyógyult - jövő héten tér vissza az Egyesült Államokba az ausztrál center.

A Nike bemutatta a 'Statement' alternate mezeket - ezen a linken láthatjátok a keleti konferencia csapatainak mezeit, ezen a linken pedig a nyugati főcsoportban helyet foglaló együttesekét.

A végére pedig a TheScore.com 30-as listája maradt - a 21. században nyújtott teljesítmények alapján rangsorolták a csapatokat 1-től 30-ig. Az első helyen a San Antonio Spurs, a másodikon a Dallas Mavericks, a harmadikon pedig az Oklahoma City Thunder végzett - a Top10-et ezen a linken, a 11-20-at ezen a linken, a 21-30-at pedig ezen a linken megtaláljátok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus