Hírmorzsák 2017-09-24 (21:30)

A Knicks Tristan Thompsont és egy 2018-as első köröst kért a Cavstől Carmelo Anthonyért, a Cleveland nemet mondott. Paul George szerint bajnokesélyes csapat a Thunder - az OKC-nél semmi nem a játékosok háta mögött zajlik. A Boston érdeklődik Jahlil Okafor iránt? Alex Len aláírt a QO-ért a Sunshoz. Trey Burke mégsem lesz a Thunder játékosa, helyette Canaant igazolta le az Oklahoma City.

Természetesen még mindig téma a tegnap este napvilágra kerülő, és a holnapi napon hivatalossá váló Carmelo Anthony-csere. Ehhez a témakörhöz kapcsolható, hogy Joe Vardon (Cleveland.com) forrásai szerint a New York Knicks Tristan Thompsont és a Cleveland Cavaliers egyik 2018-as első körösét, illetve egy e köré épülő csomagot kért Melóért az ohióiaktól - erre mondott nemet a 2016-os bajnok.

A nyáron szintén az OKC-hez cserélt Paul George Sam Amicknek (USA Today) azt nyilatkozta, hogy bajnokesélyes csapatnak tűnik jelenleg az Oklahoma City. George szerint Anthony motiváltabb, mint valaha, neki, Melónak és Russell Westbrooknak is van még mit bizonyítania, így együtt különleges együttest alkothatnak. Fiatal, de borzasztóan tehetséges keretük van, egy nagyszerű edzőjük, és egy olyan vezetőség is adott számukra, amely mindent megtesz a fejlődés érdekében - minden megvan, amivel egy kiváló klubnak rendelkeznie kell bajnoki címek megnyeréséhez. George azt is kiemelte, hogy az a nagy dolog a Thundernél, hogy semmi nem a játékosok háta mögött zajlik - ő is tudta, mi van készülőben, és nagyon örült, mikor megvolt a Melo-csere. 

A Boston Globe információi szerint a Boston Celtics továbbra is érdeklődhet Jahlil Okafor iránt, miután elcserélték Ante Zizicet - a hírek szerint Danny Ainge többször is megpróbálta megszerezni a Philadelphia Sixers centerét az elmúlt 18 hónapban, de sosem sikerült összehozni a cserét.

Arról nemrég írtunk, hogy a Phoenix Suns centere, Alex Len aláírja 1 évre a 4.2 millió dolláros QO-t, ma pedig meg is történt a szignózás. Ma délelőtt volt arról szó, hogy Trey Burke aláírt az Oklahoma City Thunderhez az edzőtáborra, de Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy a hátvéd meggondolta magát, mégsem szerződött az OKC-hez - a Thunder helyette Isaiah Canaannal egyezett meg.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus