Hírmorzsák 2017-09-28 (21:30)

Melo szerint a draft estéjén már úgy volt, hogy Paul George-dzsal együtt a Cavshez kerülnek. Anthony ügynöke megerősítette, hogy július elején majdnem Houstonba cserélték a kiscsatárt. A Cavs Shumpertet és Frye-t ajánlotta Carmelóért. LeBron bokasérülést szenvedett, de nincs nagyobb gondja. JaMychal Green hosszabbított a Memphisszel. Divacnak és Joergernek 2020-ig szerződése van a Kingsszel. Új játékos a Bulls és a Rockets edzőtáborában. Pierce az ESPN-nél folytatja. Csökkentik a Hawks stadionjának befogadóképességét.

Az Oklahoma City Thunder sztárja, Carmelo Anthony a Sirius XM NBA Radio adásában elmondta, hogy úgy volt, hogy ő és Paul George is a Cleveland Cavaliershez kerülnek a draft éjszakáján, de utána abból az üzletből nem lett semmi - gyakorlatilag megvolt már a csere, aztán visszamondta valamelyik fél (itt érdekes, hogy a draft estéjén a Cavsnek nem volt GM-je). George-dzsal egyébként egész nyáron kapcsolatban maradtak emiatt, beszéltek is erről - mint ismert, most a Thundernél csapattársak is lettek.

Frank Isola (New York Daily News) jelentette, hogy július elején Melót majdnem a Houston Rocketshez cserélte a New York Knicks, de aztán úgy döntöttek, hogy mégsem akarják átvenni Ryan Anderson szerződését, Scott Perry kinevezése után pedig abszolút elhalt ez a szál. Erről egyébként Anthony ügynöke, Leon Rose is beszélt, aki elmondta, hogy sokat vitatkozott Perryvel a Rocketsről, de a Knicks új GM-jének a csapat érdekeit kellett szem előtt tartani - végülis megtette, amit Carmelo akart, és mindkét fél számára előnyös üzletet kötöttek.

Arról volt szó korábban, hogy a Knicks Tristan Thompsont kérte Anthonyért a Clevelandtől, de Dave McMenamin (ESPN) forrásai szerint a Cavs sosem tántorított a Channing Frye, Iman Shumpert ajánlatától.

Ha már ennyit volt szó a Clevelandről, akkor itt említhetjük meg azt is, hogy LeBron James bokája a szerda esti edzésen kiment - ma elvégezték rajta a röntgent, ami negatív lett, de a mai tréninget kihagyta az ohióiak sztárja.

Voltak rostermozgások, szerződéskötések is. A Memphis Grizzlies 2 évre 17 millió dollárért hosszabbított korlátozott szabadügynökével, JaMychal Greennel. A Sacramento Kings 2019/20-ig hosszabbított Vlade Divac GM-mel, Dave Joerger 2019/20-as csapatopcióját pedig lehívták. A Chicago Bulls edzőtábormeghívót adott Bronson Koenignek, akit nemrég rakott ki keretéből a Milwaukee Bucks. A Houston Rockets pedig George De Paulával írt alá egyéves, nem garantált szerződést.

Ugyanide kapcsolható, hogy Paul Pierce hivatalosan is az ESPN szakmai részlegének tagja lett, az NBA Countdownban és a The Jumpban lesz rendszeres szereplő a Boston Celtics ikonja.

A végére pedig az Atlanta Hawks maradt, amely 2350 ülőhellyel csökkenti a Phillips Arena befogadóképességét, 15.700 fős lesz a stadion.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus