Hírmorzsák 2017-09-30 (10:15)

Wade szerint csak kosárlabda szempontból könnyű volt a Cavst választania. Westbrook 5 évre 205 millióért hosszabbított a Thunderrel. JR Smith nem fog nekiállni csatázni Wade-del, ha azt mondják, legyen csere. Chris Paul nagyon szeretné megverni LeBronékat. Carmelo Anthony szerint 1-1.5 héttel az edzőtábor kezdete előtt kész volt a cseréje Houstonba - fel volt arra is készülve, hogy a Knicksnél lesz a média napon. Glenn Robinson III súlyos bokasérülést szenvedett (2 hónap). Dennis Schrödert letartóztatták. Nowitzki ebédpénzt kapott az egyik szurkolójától.

Arról tegnap este külön is beszámoltunk, hogy Russell Westbrook aláírta az Oklahoma City Thunderrel az 5 éves, 205 millió dolláros idő előtti hosszabbítást - az idei 28.5 millió dolláros szerződésével együtt övé a liga történetének legnagyobb kontraktusa.

A Cleveland Cavaliers új dobóhátvédje, Dwyane Wade Rachel Nicholsszal beszélt a Cavshez igazolásáról. Szerinte jó döntést hozott azzal, hogy elhagyta a Chicago Bullst - előző csapata úgy döntött, hogy fiatalít, újjáépül, neki pedig a kivásárlással lehetősége volt arra, hogy oda szerződjön, ahova szeretne. Szerinte kosárlabda szempontból egyáltalán nem volt nehéz a döntés - a Miami Heat érzelmileg azzá tette, hiszen ott építette fel örökségét, oda húzza a szíve, de csak kosárlabda szempontokat nézve egyszerű volt a válaszás.

A Wade posztján játszó JR Smith Dave McMenaminnel (ESPN) beszélgetett, és elmondása szerint ha arra kérik, akkor padról fog jönni - nem fog belemenni f*szméregetésbe Wade-del, mert úgyse jönne ki jól belőle, úgyhogy továbbra is keményen fog dolgozni, akárhogyan is dönt a csapat. Smith hozzátette, hogy egyelőre úgy tudja, ő lesz a kezdő kettes, viszont Wade megszerzésével erősebbek lettek, akár ő jön a padról, akár a most igazolt társa. Elmondása szerint nem erre koncentrál, hogy ki fog kezdeni - volt már elég hülyesége eddigi 13 éve során, a Clevelandnél nem akarja elkezdeni ugyanezt.

A Banana Boat csapat így három részben van jelenleg, hiszen Wade és LeBron James egy együttesnél játszanak, Chris Paul Houstonba, Carmelo Anthony pedig Oklahoma City-be került. Paul azt nyilatkozta a Rockets tegnapi edzése után, hogy gratulált Jameséknek, hogy újra együtt játszhatnak Wade-del, de tudja, hogy Melo is nagyon szeretné őket megverni, ő is így van ezzel, és LeBronék is le akarják őket győzni.

A megemlített Carmelo Anthony a Sirius XM NBA Radióban elmondta, hogy 1-1.5 héttel az edzőtábor kezdete előtt kész volt a csere, amelyben a Houstonhoz került volna, aztán az valami oknál fogva nem jött létre - nem tudja, miért. Melo szerint elkezdett felkészülni arra, hogy a hétfői média napon még mindig a New York Knicks játékosa lesz, úgyhogy le is ült pénteken az embereivel, hogy átbeszéljék, mi legyen ebben az esetben.

Az Atlanta Hawksnál Dennis Schrödert letartóztatták tegnap reggel, miután a hírek szerint megfenyegetett valakit egy vizipipázó helyen - a helyszíni kamerák alapján Schröder és mások heves vitába kerültek a sértettel, és Schröder állítólag meg is ütötte az illetőt, míg három társa megrugdosta az áldozatot. A német irányítót óvadék fejében elengedték, a Hawks pedig leadta az ilyenkor szokásos szöveget - még gyűjtik az információkat, egyelőre nem kommentálják az esetet.

Az Indiana Pacersnél Glenn Robinson III 2 hónapos kihagyásra kényszerül, miután egy súlyosabb bokasérülést szenvedett az egyik edzésen.

A végére pedig Dirk Nowitzki maradt - a Dallas Mavericks legendája kapott egy levelet az egyik szurkolójától, hogy mivel Dirk az elmúlt 6 évben rengeteg pénzről mondott le azért, hogy minél jobb legyen körülötte a csapat, ezért a német ebédjét most ő állja, és mellékelt egy 20 dolláros bankót:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus