Hírmorzsák 2017-10-01 (21:00)

Paul George jövő nyári döntésében faktor lesz az, hogy Westbrook hosszabbított a Thunderrel. Jeff Hornacek megdöbbent, mennyire jól játszik Joakim Noah. DeAndre Jordan a hosszabbításról tárgyal a Clippersszel. A Golden State kitett két játékost. A liga nem engedi, hogy ne álljanak a játékosok és a stáb tagok a himnuszok. Martell Webster visszavonult.

Az Oklahoma City Thunder kiscsatára, Paul George Royce Yougnak (ESPN) elmondta, hogy új csapatánál a vezetőségtől kezdve Russell Westbrookig egészen elképesztő az elkötelezettség a franchise irányába - sejtette, hogy az irányító a Thundernél akar maradni, de ilyen esetekben mindenki ráhagyja az adott illetőre a dolgot, mert mindenkinek a saját döntését kell meghoznia. George úgy érzi, nagyszerűen indult karrierje a Thundernél, és sokatmondó, hogy Westbrook idő előtt lekötötte magát 5 évre a klubhoz. Nagyon élvezi eddig azt, ami az Oklahoma City Thundernél történik, úgyhogy ha eljön az ideje, könnyebben tud majd döntést hozni - egyértelműen faktor lesz majd, hogy Westbrook most hosszabbított.

Broderick Turner (Los Angeles Times) jelentette tegnap, hogy DeAndre Jordan és a Los Angeles Clippers a hosszabbításról tárgyalnak egymással - Jordannek jelenleg nincs ügynöke, így saját maga intézi ezeket az ügyeket, de egyelőre nincsenek megegyezés közelében a felek. A centernek van egy 24.1 millió dolláros játékosopciója 2018/19-re, de jövő nyártól új szerződése is lehet akár, 5 évre 207 millióért írhatja alá új kontraktusát.

A New York Knicks vezetőedzője, Jeff Hornacek a tegnapi edzés után azt nyilatkozta a New York Postnak, hogy teljesen megdöbbentette, mennyire jól mozog Joakim Noah, mert nem gondolta, hogy a korábbi sérülései után ilyen hamar ilyen jó formába és állapotba kerül a francia center. A tréner szerint Noah kiválóan kosarazik, nagyon elégedett vele - kemény elzárásokat ad, dinamikusan válik le befelé, és komoly helyeket kreál másoknak akkor is, ha nem kapja meg a labdát, de jók a befejezései is a palánk alatt. Hornacek azt is hozzátette, hogy elismerése Noah-nak, mert egész nyáron rengeteget dolgozott azért, hogy be tudja bizonyítani és meg tudja mindenkinek mutatni, milyen játékos.

A Golden State Warriors kitette keretéből Antonius Clevelandet és Alex Hamiltont.

Még téma lehet a későbbiekben, úgyhogy megemlíthető, hogy a liga küldött egy emlékeztetőt a csapatoknak, hogy nem engedélyezett a játékosok vagy bárki számára a stábból, hogy ne állva hallgassa a himnuszt. Amennyiben előfordul, hogy az NFL játékosok mintájára térdel valaki a himnusz közben, akkor majd a liga elbírálja, kapjon-e büntetést és milyet.

A végére pedig Martell Webster maradt, aki twitteren bejelentette, hogy visszavonul - az edzőtáborra még meghívást kapott a New Orleans Pelicanstől, ezt meg is köszönte bejegyzésében, de eldöntötte, hogy végleg abbahagyja.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus