Hírmorzsák 2017-10-06 (20:30)

Hornacek szerint nem a Knicks lesz a liga legjobban védekező csapata - szerinte Kanter a liga egyik legjobb igazi centere. LeBron nem játszik ma este sem. Embiid jól érezte magát első 5-5 elleni edzésén. A Denver idő előtt akar hosszabbítani Gary Harrisszel. A Warriors All-Star gálát rendezne új csarnokában. Prokhorov közel áll ahhoz, hogy eladja a Nets 49%-át. Bostjan Nachbar a Pistons játékosmegfigyelője lett.

A New York Knicks vezetőedzője, Jeff Hornacek Marc Bermannek (New York Post) elmondta, hogy nem ők lesznek a legjobban védekező csapat - sok támadó szellemű emberük van, úgyhogy a védekezésen folyamatosan, minden nap dolgozniuk kell. Enes Kanter sem éppen a védekezéséről híres, a tréner azonban azt mondta, hogy szerinte a török játékos számára sokat lassult a játék az utóbbi időben, jóval jobban átlátja, mit akar az ellenfél támadásban. Az első évében még nagyon nyers volt, de egyre inkább fejlődik hátul, és Hornacek szerint Kanter a liga egyik legjobb igazi centere.

Tegnap ugyan teljesértékű edzésmunkát végzett, de a Cleveland Cavaliers sztárja, LeBron James ma sem lép pályára az előszezonban - mint ismert, James még a második edzésen lépett rá csapattársa, Cedi Osman lábára, akkor sérült meg a bokája.

A Philadelphia Sixersnél Joel Embiidnek hosszú idő után megvolt az első 5-5 elleni edzése, ami után azt mondta Jessica Cameratónak (NBCSN), hogy nagyszerűen érezte magát - egy kicsit még rozsdás volt, de élvezte az edzést. Embiid elmondása szerint az utóbbi hetekben végzett nem kevés kondiedzést, úgyhogy az elején nem volt ezzel gondja, aztán a vége felé természetesen elfáradt már.

A Denver Nuggets GM-je, Arturas Karnisovas a Denver Post munkatársainak azt nyilatkozta, hogy dolgoznak az idő előtti hosszabbításon Gary Harrisszel, és reményei szerint sikerül is megállapodniuk a negyedik évébe lépő dobóhátvéddel az október végi határidő előtt - mindent megtesznek azért, hogy olyan hosszú időre lekössék Harrist, amennyire csak tudják. Karnisovas szerint a játékos nagyon fontos része a jövőjüknek - igazi profi és a gárda vezére is.

Chris Haynes és Marc J. Spears (ESPN) forrásai szerint a Golden State Warriors jelezte a ligának, hogy All-Star gálát rendezne az új csarnokában, a Chase Centerben, amely a 2019/20-as idénytől lesz a klub otthona. Az egyelőre nem tiszta, hogy melyik AS gálát rendezné San Francisco, de a hírek szerint legkorábban 2021-ben kerül erre sor.

Josh Kosman (New York Post) értesülései szerint Mikhail Prokhorov közel áll ahhoz, hogy eladja a Brooklyn Nets 49%-át - több érdeklődő is feltűnt az utóbbi hetekben, és aki megveszi a franchise kisebbségi tulajdonrészét, annak opciója lesz, hogy három éven belül újabb részesedést vegyen, így többségi tulajdonossá váljon.

David Pick jelentette, hogy Bostjan Nachbar a Detroit Pistonsnál folytatja nemzetközi játékosmegfigyelőként - a szlovénok egykori kiválósága az előző két szezont Spanyolországban, a Real Betis Energia Plusnál töltötte még játékosként.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus