Hírmorzsák 2017-10-19 (20:45)

Lin az egész szezont befejezte (jobb térd). Draymond Greennek nincs komolyabb gond a térdével, JaMychal Green viszont pár hetet kihagy a bokája miatt. Irving édesapjának folyamatosan gondja volt a Cavsszel. Melo nagyon szeretne nyerni a Knicks ellen - le akarja zárni karrierje előző fejezetét ma éjszaka. John Paxson félrebeszélt a Bulls újjáépülésével kapcsolatban. Jimmy Butler szerint a Mirotic-Portis bunyót már nem lehet rákenni. A Pistons még a fél csarnokot sem tudta megtölteni elsőre.

A Brooklyn Nets irányítója, Jeremy Lin is befejezte a szezont, miután kiderült, hogy jobb térdében elszakadt a patella-ín, ami a térdkalácsot és a sípcsontot köti össze. A Golden State Warriors magasembere, Draymond Green is túl van a vizsgálatokon, de neki nincs strukturális problémája a bal térdével, így valamikor a közeljövőben vissza is térhet - azt nem tudni, hogy holnap este játszik-e a New Orleans Pelicans ellen. A Memphis Grizzliesnél JaMychal Greennek a bal bokája ment ki ma hajnalban, de az MRI nem mutatott ki komolyabb gondot - pár hetet így is ki kell viszont hagynia.

Jason Lloyd (The Athletic) értesülései szerint Kyrie Irving édesapjának folyamatosan baja volt a Cleveland Cavaliersszel, amíg fia az ohióiaknál játszott - eleinte az a keret nem tetszett neki, amit LeBron James visszatéréséig felépítettek Irving köré, voltak problémái az edzőváltásokkal, illetve azzal is, ahogyan a fia egészségére "vigyáztak". Volt némi összetűzése James egyik közeli barátjával, a Cavsnél dolgozó Randy Simsszel is, de Irving a héten elmondta, hogy nem érdekli ez az egész - az édesapja van a sztori középpontjában, nem ő.

Az Oklahoma City Thunder egyik sztárja, Paul George tegnap azt nyilatkozta Stefan Bondynak (New York Daily News), hogy Carmelo Anthony nagyon szeretné megnyerni a New York Knicks elleni szezonnyitót, és jól is van ez így - érte is fognak küzdeni, és behúzzák első sikerüket az első találkozón. Melo annyit mondott, hogy fontos számára ez a mérkőzés, mert lezárhatja karrierje előző fejezetét - szerinte ez még nem történt meg, de azzal, hogy ma éjszaka egy másik mezben fog kifutni a pályára, végleg vége lesz a New York-i korszakának.

A Chicago Bulls egyik vezetője, John Paxson ma egy rádióinterjúban elmondta, hogy nem igazán mondanának időpontot, hogy mikorra szeretnék, ha a most nyáron elkezdett újjáépülés beérne, mert rengeteg ismeretlen változó és tényező van. Arra is rákérdeztek, hogy miért adták el azt a draftjogot, amin Jordan Bell került kiválasztásra az idei játékosbörzén, aki még a Golden State Warriorsnél is aktív rotációtagnak néz ki rögtön első évében. Erre Paxson annyit mondott, hogy próbálják kicsit duzzasztani a tőkét a tulajdonosi körrel a Bulls jövője érdekében.

A Bullshoz kapcsolható, hogy a nyáron a Minnesota Timberwolveshoz cserélt Jimmy Butlert arról kérdezték csapata tegnapi edzése után, hogy mi a véleménye a Nikola Mirotic - Bobby Portis bunyóról. Butler azt válaszolta rá, hogy csak annyit tud, hogy ezért most már nem lehet őt hibáztatni, de nem nagyon akar beleszólni ebbe, úgyhogy többet nem szeretne mondani.

A Detroit Pistons beköltözött Detroit belvárosába, a Little Ceasars Arenába, de első meccsükön a 21000 fős csarnokban mindössze 9528-an voltak - lesz bőven dolga Stan Van Gundyéknak, ha be akarják csalogatni a nézőket.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus