Hírmorzsák 2017-10-23 (20:15)

Wade maga kérte, hogy csereként játszassák, az is lesz holnap estétől. Rose a következő két meccset biztosan kihagyja. Bledsoe-t hazaküldte a Suns, az elcserélésén dolgoznak - ő már a szezon előtt ezt kérte a csapattól. McDonough nem hitte el, hogy Bledsoe egy fodrászatból tweetelte, hogy nem akar ott lenni. Butler utasításba adta a biztonságiaknak, hogy ne engedjék be Rubiót a Minnesota öltözőjébe. Okur elküldött melegebb éghajlatra mindenkit, Bledsoe-nak tetszett. Nate Robinson már bejelentkezett Bledsoe helyére. Briante Weber a Houstonnál. PER-ben Giannis vezet, net ratingben pedig a Clippers. Bogdan Bogdanovic ma este bemutatkozhat a Kingsben. Julyan Stone 4-6 hétre kiesett (combhajlító). Marcus Morris ezen a héten biztosan nem játszik még. Antetokounmpo nem szabálytalankodott McCollum ellen az L2M report szerint.

A Cleveland Cavaliers vezetőedzője, Tyronn Lue azt nyilatkozta a mai edzés után, hogy Dwyane Wade maga ment oda hozzá és kérte meg, hogy kezdjen a cserékkel - JR Smith visszakerül a kezdőbe. Az is a Cavshez tartozik, hogy Derrick Rose a bokasérülése miatt holnap a Chicago Bulls, szerdán este pedig a Brooklyn Nets ellen biztosan nem játszik - Tristan Thompson térdfájdalmak miatt hagyta ki az edzést.

Még mindig Cavs, de más téma: JR Smith-t gyorshajtáson kapták ma hajnalban, ráadásul az eset előtt fogyasztott alkoholt is.

Térjünk ki kicsit a további sérültlistára. A Charlotte Hornetnél Julyan Stone 4-6 hétre kidőlt a sorból, a bal combhajlítója húzódott meg komolyabban. A Boston Celticsnél Brad Stevens vezetőedző elmondta, hogy Marcus Morris már részt vett ütközések nélküli edzéseken, de ezen a héten még biztosan nem kezdi el a szezont. A Sacramento Kingsnél Bogdan Bogdanovic felépült bokasérülését követően, és ma este, a Phoenix Suns ellen bemutatkozhat új csapatában tétmérkőzésen

És akkor térjünk is át a Phoenixre: John Gambadoro (98.7) jelentette a délután folyamán, hogy Eric Bledsoe a szezon előtt találkozott a Sunsszal, és kérte tőlük, hogy cseréljék el. Az este folyamán jött aztán a hír, hogy Bledsoe ma reggel találkozott a csapattal az edzésük előtt, és hazaküldték, a Sacramento Kings ellen biztosan nem játszik. Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint a Phoenix folyamatosan tárgyalásban áll több csapattal is Bledsoe-val kapcsolatban - jó eséllyel záros határidőn belül elcserélik, miután a New York Knickset, a Denver Nuggets és a Milwaukee Bucksot is bedobták már vele kapcsolatban különböző újságírók saját forrásaikra hivatkozva, és valószínűleg nem ennyi a névsor.

Még három Bledsoe-hoz tartozó történet. Egyrészt a SLAM Online instagramra kirakta a hátvéd "nem akarok itt lenni" tweetjét, amire Nate Robinson azonnal ráröppent, hogy akkor ő menne is segíteni a Sunsnak. Másrészt Ryan McDonough azt nyilatkozta, hogy Bledsoe azt mondta neki, hogy ennél a bizonyos tweetnél egy fodrásznál volt, és ott nem akart lenni, de ezt nem hitte el. Harmadrészt az is ide kapcsolódik, hogy az Earl Watsonnal együtt menesztett Mehmet Okur instagramra kirakott egy bejegyzést, amit azóta törölt - ezen a családjával együtt volt látható, és elküldött mindenkit melegebb éghajlatra. Az érdekesség, hogy Bledsoe is lájkolta a kiírást...

Kicsit más téma: Jerry Zgoda (Star Tribune) forrásai szerint a Minnesota Timberwolves új sztárja, Jimmy Butler megmondta a biztonsági embereknek, hogy ne engedjék be Ricky Rubiót a Timberwolves öltözőjébe, ha esetleg be szeretne menni. Mint ismert, a spanyol játékmestert a nyáron cserélte el a Minnesota, a Utah Jazz pedig szombat hajnalban játszott a TWolves-zal.

A Houston Rockets two-way szerződést adott Briante Webernek - a szerződése 2018/19-re csapatopciót tartalmaz.

Kijöttek az első heti statisztikák. PER-ben Giannis Antetokounmpo vezet egyelőre Nik Vucevic és Clint Capela előtt - a Top25-öt ezen a linken megtaláljátok! A net ratingben (100 támadásra vetített dobott és kapott pontok különbsége) pedig a Los Angeles Clippers áll egyelőre a legjobban (+27.7), a Toronto Raptors (+24.1) és a Portland TrailBlazers (+21.5) előtt - a teljes listát ezen a linken találjátok!

Antetokounmpóhoz tartozik az is, hogy az L2M report szerint a görög játékos nem szabálytalankodott CJ McCollum ellen a Portland TrailBlazers elleni mérkőzés végjátékában.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus