Hírmorzsák 2017-10-25 (12:45)

Fultz vállát "leszívták", kapott korábban kortizonlöketet is, vizsgálni fogják még. Anthony Davis térdsérülése nem komoly. A Bulls azt gondolta, hogy Wade leigazolásával jó csapat maradhatnak - Noah és Butler többször összevesztek 2015/16-ban. Markkanen történelmet írt. Josh Jacksont 35.000 dollárra büntette a liga. Bembry csuklóját megműtötték (4-6 hét). A Lakers lehívta Nance és Ingram csapatopcióit.

A Philadelphia Sixers idei 1/1-esének, Markelle Fultznak a vállából folyadékot távolítottak el, és egy specialista is meg fogja vizsgálni az irányítót, aki idén mindössze 33%-kal dob a mezőnyből és 50%-kal a büntetővonalról - október 5-én kapott egy kortizonlöketet a játékmester, az akkor bekerülő folyadékot távolították most el. Fultz ügynöke azt nyilatkozta Adrian Wojnarowskinak (ESPN), hogy a játékos lényegében nem tudja felemelni a karjait dobásnál - megpróbált a fájdalom ellenére játszani, hogy segítsen csapatán, de eddig erőlködött, most szeretne 100%-os egészségi állapotba kerülni.

Ugyanehhez a témakörhöz kapcsolható, hogy az Atlanta Hawks swingmanjét, DeAndre Bembry jobb csuklóját megműtötték, és 4-6 hetes kihagyás vár rá. A New Orleans Pelicans sztárja, Anthony Davis bal térdsérülést szenvedett, de az MRI negatív lett - állapota day-to-day, tehát bármelyik nap visszatérhet.

Tegnap este már olvashattatok egy részletet Nick Friedell (ESPN) cikkéből a Chicago Bullsról. Ehhez kapcsolható, hogy a hírek szerint nagyon meglepődtek, hogy Dwyane Wade elérhetővé vált tavaly nyáron, miután összekapott némileg Pat Riley-val - úgy érezték, hogy az ő leigazolásával komoly csapat maradhatnak, ezért nem kezdtek már tavaly újjáépülésbe.

Másrészt Jimmy Butler és Joakim Noah többször is komolyan összevesztek a 2015/16-os idény alatt. Noah azt mondta, hogy egyszerűen más emberek - eleinte nagyon közel álltak egymáshoz, de a dolgok változnak. Taj Gibson szerint nehéz volt végignézni, hogy a magjuk kezd szétesni, Butler pedig annyit mondott, hogy nem tudja, mi történt - Noah végig ott volt vele, akkor is, amikor egy senki volt, aztán akkor is, amikor All-Star lett, és máshogy kezelte a két időszakban a dolgokat.

Van egy pozitívum is a Chicagóval kapcsolatban: Lauri Markkanen a liga történetének első játékosa lett, aki bedobott legalább 10 hármast pályafutása első három meccsén.

Arról is volt szó tegnap délelőtt, hogy a Phoenix Suns játékosa, Josh Jackson "pisztolyozott" egyet, de elmondása szerint az nem is az volt. A liga nem vette be az általa elmondottakat, 35.000 dollárra büntették az idei draft 1/4-esét.

A Los Angeles Lakers lehívta Larry Nance Jr. és Brandon Ingram 2018/19-es csapatopcióit.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus