Hírmorzsák 2017-10-26 (21:30)

Bledsoe-ért egy Brogdon köré épülő csomagot akar a Suns a Buckstól. Bledsoe már az előszezonban megkereste a Phoenix vezetőségét a cserével, elkezdték kritizálni. Mirotic maradna a Bullsnál, de egyre kevésbé reális, hogy csapattársak legyenek Portisszal. Ben Gordont pszichiátrián vizsgálják. Több edző és vezető szerint is a rövidebb edzőtábor miatt van több sérülés. Tim Hardaway Jr. nem aggódik a gyenge szezonkezdete miatt. Anthony Davis valószínűleg nem játszik ma, Livingston holnap nem lesz. Draymond Green szerint pocsékul védekeznek eddig. Melo vicceskedett kicsit Paul George-dzsal a ma hajnali meccs után. A Bucks pályája ma éjszaka újra a "MECCA" lesz.

Gery Woelfel (Racine Journal Times) forrásai szerint a Phoenix Suns egy Malcolm Brogdon köré épülő csomagot vár a Milwaukee Buckstól Eric Bledsoe-ért cserébe. Ehhez persze még kell embert pakolnia a wisconsini alakulatnak, hiszen Brogdon csak 1.3 millió dollárt keres - a hírek szerint John Hensont vagy Mirza Teletovicot preferálnák az arizonaiak.

Chris Haynes (ESPN) jelentette egyébként, hogy Bledsoe az előszezonban találkozott Ryan McDonough GM-mel és Robert Sarver tulajdonossal, és megmondta nekik, hogy nem akar a franchise-nál maradni, mert nem tetszettek neki a szakmai stáb változásai, az, hogy hiába próbálkoztak a szabadügynököknél, nem sikerült egy nagy nevet sem leigazolniuk, és az az irány sem, amelybe a klub haladt. A menedzsment a hírek szerint azzal válaszolt Bledsoe-nak, hogy megmondták neki, hogy azóta nem tudja a csapat kihozni magából a benne rejlő lehetőségeket, mióta ő lett a kezdő irányító.

KC Johnson (Chicago Tribune) értesülései szerint Nikola Mirotic szeretne a Chicago Bullsnál maradni, de egyre többen érzik úgy, hogy nehezen tudnak csapattársak maradni Bobby Portisszal kettejük balhéja után - mint ismert, Portis ütése nyomán Mirotic állkapocscsont-törést és agyrázkódást szenvedett, Portis pedig 8 meccses eltiltást kapott. Mirotic állapotáról egyébként annyit tudni, hogy legkorábban jövő héten mehet át az agyrázkódás-protokollon.

Szintén a Bullshoz kapcsolható, hogy korábbi játékosukat, Ben Gordont pszichiátriai vizsgálatra kórházba szállították, miután egy nő ráhívta a rendőröket a saját üzletében, mert Gordonnál kés volt.

Chris Mannix (The Vertical, Yahoo Sports) információi szerint sok ligában dolgozó vezető és edző gondolja úgy, hogy a rengeteg sérülés a rövidebb edzőtábor miatt van - Gordon Haywardnál és Chris Paulnál érzik azt, hogy semmi köze nincs kettejük esetének ehhez, a többieknél viszont az edzőtábor rövidségének tudják be a sérüléseket. A Milwaukee vezetőedzője, Jason Kidd azt nyilatkozta, hogy nagyon keményen kellett edzeniük a rövidebb camp alatt, hogy néhány embert formába hozzanak, és ha valakit nem sikerül, akkor jóval nagyobb az esélye annak, hogy megsérül, ez látszik is most. A Miami Heat trénere, Erik Spoelstra annyit tett ehhez hozzá, hogy sokan mondják, hogy 10 nap nem számít, de igenis számít.

A New York Knicks új dobóhátvédje, Tim Hardaway Jr. eddig pocsékul dob, pedig nagyon mást nem tud - 9/37 (24.3%) mezőnyből, illetve 5/22 (22.7%) a triplavonalon túlról. THJ Ian Begleynek (ESPN) azt nyilatkozta, hogy nem aggódik emiatt, mert tavaly is ugyanez volt a helyzet, és sikerült változtatnia ezen, végül pedig nagyszerű szezont zárt. Annak örül, hogy a csapattársai támogatják, segítik, a szakmai stáb pedig továbbra is abszolút mértékben bízik benne.

A New Orleans Pelicans vezetőedzője, Alvin Gentry bejelentette, hogy Anthony Davis valószínűleg nem játszik ma éjszaka, a Sacramento Kings ellen. A Golden State Warriorsnél Shaun Livingston nem fog pályára lépni a Washington Wizards ellen holnap este - Livingston Devin Harris bátyjának a temetésére fog menni, ezért hiányzik majd az oaklandiektől.

A Warriorshoz kapcsolható, hogy a ma hajnali, Toronto Raptors elleni szoros győzelem után Draymond Green elmondta, hogy eddig pocsékul védekeznek. 17 támadópattanót engedélyeztek a Torontónak, amire Kevin Durant azt reagálta, hogy egy 4 éves kisgyerek is láthatta a nézőtérről, hogy jobban kellett volna kizárniuk - nem akarnak rossz szokásokat felvenni, és a szakmai stábjuk folyamatosan figyelmezteti is őket, ha hibáznak.

Az Oklahoma City Thunder egyik sztárja, Carmelo Anthony poénosan azt nyilatkozta a ma hajnali, Indiana Pacers elleni sikert követően, hogy nagyon örülnek, hogy le tudták nyomni az Indianát, és meg tudták szerezni ezt a győzelmet Paul George-nak, habár társa észrevehetetlen volt ma, ki is pontozódott.

A végére pedig megint a Milwaukee marad, amelynek korábbi csarnokát csak "MECCA"-ként ismerték, és ma éjszaka, a Boston Celtics ellen ennek megfelelő pályafestés lesz:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus